Zappit

Ναταλία Γερμανού για Droulias Brothers: «Απ’ όπου και να το πιάσεις βρωμάει» – Το σχόλιο για τον Βαγγέλη Περρή

"Έχουμε περάσει τη σχέση μας από σαράντα κύματα στο παρελθόν".

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής και η Ναταλία Γερμανού άδραξε την ευκαιρία να κάνει ένα σχόλιο για τις σχέσεις της μαζί του, ενώ με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο σχετικό βίντεο δεν παρέλειψε να κάνει και τη δική της τοποθέτηση για το θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες με τους Droulias Brothers.

«Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας από τους ανθρώπους που εκτιμώ πάρα πολύ για τον λόγο και την πένα του, για όλα του. Έχουμε περάσει τη σχέση μας από σαράντα κύματα στο παρελθόν. Αυτό όμως δεν με σταμάτησε ποτέ από τον να τον αγαπώ, να τον θαυμάζω και να τον εκτιμώ βαθιά», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Και κάθε φορά ανανεώνεται η αγάπη μου προς το πρόσωπό του με συνεντεύξεις όπως αυτή μου μας έδωσε τώρα. Τις πιο πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που λέει ο Βαγγέλης», είπε κλείνοντας το σχόλιό της η παρουσιάστρια.

«Δεν θα πω κάτι για τους Droulias Brothers αλλά έβλεπα τον Κωνσταντίνο (Δρούλια) που έβγαινε στις εκπομπές μέσα στη βδομάδα να προσπαθεί να υπερασπιστεί το δίκιο του και όχι να ζητήσει συγνώμη για το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε. Ποιο απ’ όλα τα ατοπήματα βασικά; Είπε ότι έτσι είναι οι κρητικές μαντινάδες. Είναι όντως έτσι;», συνέχισε για το επίμαχο θέμα η Ναταλία Γερμανού.

«Μετά τον άκουσα να λέει συγνώμη, επειδή είπε τον κύριο Παπαδάκη «γέρο». Δεν ήταν εκεί το πρόβλημα ή τουλάχιστον όχι μόνο εκεί. Δεν το εντόπισε ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Κωνσταντίνος, τον οποίο φέραμε αρκετές φορές και στις εορταστικές εκπομπές που κάναμε στο Έψιλον. Απ’ όπου και να το πιάσεις βρωμάει, ασ’ το», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού για τους Droulias Brothers και την προκλητική μαντινάδα τους προς τον Ηλία Κασιδιάρη.