Ναταλία Δραγούμη: Η απάντηση για τη σειρά «Αρχελάου 5» που δεν περίμεναν να ακούσουν στον αέρα της ΕΡΤ

Ναταλία Δραγούμη

"Τα νούμερα είναι τα αναμενόμενα νούμερα του κρατικού καναλιού. Το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν από τα καλύτερά μας".

Τη Ναταλία Δραγούμη υποδέχθηκαν στο πλατό του «Καλημέρα είπαμε;» η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή κωμωδία της ΕΡΤ1 με τίτλο «Αρχελάου 5», απαντά για τα σχόλια που δέχθηκε η συγκεκριμένη παραγωγή μυθοπλασίας αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να ολοκληρώνεται πρόωρα λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής τηλεθεάσης που σημειώνει στην prime time.

«Είναι δύο ειδών οι κριτικές: οι κριτικές που έχουν γίνει από κάποια sites και οι κριτικές που γίνανε από τον κόσμο. Θεωρώ ότι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν από τα καλύτερά μας, υπήρχε περιθώριο βελτίωσης», παραδέχεται η Ναταλία Δραγούμη.

«Η σειρά έχει φτιάξει όμως πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι μια προχωρημένη σειρά, που έχει να πει κάτι καινούργιο και όχι αυτά που έχουμε συνηθίσει. Τώρα στα tweets τα κακά σχόλια του κόσμου είναι ελάχιστα», συμπλήρωσε στο σχόλιό της η ηθοποιός.

«Επίσης, έχει πάρα πολλά «χτυπήματα» στο ERTFLIX, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό αποδεικνύει ότι είναι μια νεανική σειρά. Το να πεις «είναι η σειρά μου, θα κάτσω στον καναπέ να τη δω στην τηλεόραση» είναι πιο «γιαγιαδίστικο». Τα νούμερα είναι τα αναμενόμενα νούμερα του κρατικού καναλιού, δεν περίμενε κανείς να… Η σειρά αρέσει στα tweets, οπότε μια χαρά», τόνισε αμέσως μετά η Ναταλία Δραγούμη, με τους παρουσιαστές να τη ρωτούν αμέσως μετά για τον δικό της ρόλο στη σειρά.