Zappit

Νάντια Μπουλέ: «Είχα βγει σε μία εκπομπή να τραγουδήσω και η αντίδραση ήταν: κάτσε, ρε παιδί μου, ποια είσαι;»

"Σε εκείνη τη φάση, όταν έκανες διαφορετικά πράγματα και επειδή ο κόσμος με ήξερε από την τηλεόραση, ήταν λίγο περίεργο".

Για την αγάπη και την ενασχόλησή της με τα μιούζικαλ μίλησε η Νάντια Μπουλέ, καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» της Τετάρτης (16/10). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στην περίοδο της τηλεόρασης και στα σχόλια που άκουγε τότε, όταν επέλεγε να τραγουδήσει ή να κάνει κάτι πιο θεατρικό στις εκπομπές που συμμετείχε.

«Θα ήθελα να είχα ξεκινήσει το μιούζικαλ πολύ νωρίτερα. Το ανακάλυψα όταν πήγα στο Λονδίνο στα 25-26 και είδα το Chicago στο West End. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που είδα τη Βέλμα στη σκηνή και έπαθα σοκ. Σφίχτηκε το στομάχι μου και είπα: Χριστέ μου, τι είναι αυτό, θέλω κι εγώ», είπε αρχικά η Νάντια Μπουλέ.

«Εγώ εκείνη την περίοδο έκανα τηλεόραση. Τραγουδούσα από πολύ μικρή και χορό έκανα και σεμινάρια υποκριτικής, απλά τότε σε εκείνη τη φάση, όταν έκανες διαφορετικά πράγματα και επειδή ο κόσμος με ήξερε από την τηλεόραση, ήταν λίγο περίεργο», περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στο Dancing with the Stars και τα σχόλια ήταν: τι θέλει τώρα αυτή και χορεύει; Είχα βγει σε μία άλλη εκπομπή να τραγουδήσω και η αντίδραση ήταν: κάτσε, ρε παιδί μου, ποια είσαι τώρα εσύ;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ για την εμπειρία της από την τηλεόραση.