Zappit

Νάντια Μπουλέ: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση για να θέλω να είμαι σε αυτήν οπωσδήποτε»

"Ξεκίνησα 11 χρονών στον χώρο και είμαι 40, οπότε υπολόγισε πόσα χρόνια δουλεύω" είπε η Νάντια Μπουλέ στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την Νάντια Μπουλέ φιλοξένησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό του Happy Day στον Alpha. Μεταξύ πολλών άλλων, μάλιστα, η όμορφη καλλιτέχνιδα και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία και την σχέση που διατηρεί με τον χρόνο στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια Μπουλέ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου λείπει η τηλεόραση για να θέλω να είμαι σε αυτήν οπωσδήποτε αλλά το να είμαι σποραδικά, σε πρότζεκτ που μπορώ να είμαι, δεν είναι κάτι που έχω αποκλείσει. Τώρα, βέβαια, σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να το σκεφτώ καν αλλά η τελευταία φορά που έκανα τηλεόραση ήταν μόλις είχα γεννήσει. Το Dot, το οποίο ήταν και μια πολύ ωραία συνθήκη».

«Περνάνε τα χρόνια αλλά δεν το καταλαβαίνουμε εμείς. Δηλαδή αν υπολογίσω πόσα χρόνια και γω και συ είμαστε στον χώρο, δεν είναι και λίγα. Εγώ ξεκίνησα 11 χρονών και είμαι 40, οπότε υπολόγισε πόσα χρόνια δουλεύω. Πραγματικά όμως έρχεται η νέα γενιά και καταλαβαίνεις ότι πια δεν είσαι ο μικρός στην παρέα όπως ήμασταν κάποτε».

«Όταν έχεις οικογένεια ή αν το παιδί σου πηγαίνει στο σχολείο και δεν μπορεί να λείπει, δεν μπορείς να είσαι και συ σε μια θεατρική περιοδεία» πρόσθεσε ακόμα, λίγο αργότερα, η Νάντια Μπουλέ στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Πηγή εικόνας: NDP Photo