Νάντια Κοντογεώργη για Κάτω Παρτάλι: «Ήμασταν στα δικαστήρια, πήραμε ένα ποσοστό από τα χρωστούμενα»

Νάντια Κοντογεώργη

"Τα εν οίκω μη εν δήμω. Είναι γνωστό ότι έγινε ένας εξωδικαστικός διακανονισμός".

Τη Νάντια Κοντογεώργη υποδέχθηκαν στη διαδικτυακή τους εκπομπή στο YouTube οι Rainbow Mermaids. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τον ρόλο της ως «Βίβιαν» στη σειρά «Κάτω Παρτάλι», που παρά την τεράστια επιτυχία της διακόπηκε λόγω οικονομικής δυσπραγίας στο MEGA, αποκαλύπτοντας τον δικαστικό αγώνα που ακολούθησε από την πλευρά των συντελεστών, ώστε να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

«Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί και λίγο καλύτερα. Έλεγα πως τα πρώτα 10 χρόνια θα κάνω δεύτερους και τρίτους ρόλους για να αρχίζω να το χτίζω κι έτσι έγινε. Είχα κάνει και κάποιους πρωταγωνιστικούς αλλά δεν είχα γίνει γνωστή, έκανα σταθερά βήματα και στη δεκαετία ήρθε το Παρτάλι», περιγράφει η Νάντια Κοντογεώργη στις δύο drag queens.

«Από εκεί και πέρα άνοιξε ο δρόμος να κάνω τα πρωταγωνιστικά που ήθελα, γιατί ο παραγωγός, αν ο κόσμος ξέρει την άλλη από την τηλεόραση και θέλει να την δει στο θέατρο, θα της εμπιστευθεί ένα μεγάλο θέατρο. Αλλά αυτό χτίζεται», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τις οικονομικές της απολαβές από την επιτυχημένη κωμωδία του MEGA, η Νάντια Κοντογεώργη απαντά: «Τα εν οίκω μη εν δήμω. Είναι γνωστό ότι, επειδή το κανάλι έκλεισε, και εμείς ήμασταν στα δικαστήρια, έγινε ένας εξωδικαστικός διακανονισμός και πήραμε ένα ποσοστό από τα χρωστούμενα»,