Zappit

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Εδώ είμαστε σε δύσκολη θέση, προσπαθούμε να είμαστε χαρούμενοι»

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: "Είναι μια λεπτή ισορροπία την οποία πρέπει να κρατήσεις".

Με την επικαιρότητα να έχει πολύ δυσάρεστες ειδήσεις, η έναρξη της εκπομπής Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης ήταν λίγο διαφορετική. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, θέλησαν να που δυο λόγια στην αρχή, πριν προχωρήσουν με τη θεματολογία.

«Όλα καλά, δόξα τω Θεώ… Ακούμε τις χειρότερες ειδήσεις που θα μπορούσαμε να ακούσουμε γενικά και σε κοινωνικό επίπεδο και σε προσωπικό. Γενικά, ακούμε κακά πράγματα…», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και συνέχισε:

«Δίνουμε μια νότα αισιοδοξίας ο ένας στον άλλον γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω, πάρα πολύ. Εδώ είμαστε και σε δύσκολη θέση γιατί προσπαθούμε και να είμαστε χαρούμενοι και… Αυτό που έχουμε καταλάβει και από τα μήνυματά σας είναι ότι μας θέλετε για την αισιοδοξία μας».

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, από την πλευρά του, είπε τα εξής: «Είναι μια λεπτή ισορροπία την οποία πρέπει να κρατήσεις. Από την άλλη δεν μπορείς να κλείνεις και τα μάτια σε μια επικαιρότητα που μπορεί να είναι και δυσάρεστη, αλλά δεν μπορείς να μαυρίζεις την ψυχή των ανθρώπων…».