Νάνσυ Μπούκλη: «Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει καμία σχέση με τους ρόλους του»

Νάνσυ Μπούκλη

"Χάρηκα που είχε φωνή ένας τέτοιος χαρακτήρας στην Παραλία που δυστυχώς ακόμα είναι επίκαιρος" ομολογεί, επίσης, η Νάνσυ Μπούκλη.

Η Νάνσυ Μπούκλη παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην ηρωίδα που υποδύθηκε στη σειρά της ΕΡΤ, «Παραλία» όσο και στην τηλεοπτική της συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Μπούκλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που έκανα αυτό τον χαρακτήρα στην Παραλία γιατί εκείνη την εποχή κάπως φάνηκε ότι οι γυναίκες έχουν ρόλο και ότι προσπαθούσαν να ζήσουν ελεύθερα και να κάνουν τα όνειρα τους. Να μην τους πει δηλαδή κάποιος με ποιον θα βγουν. Όλα αυτά τα λέμε τώρα και φαίνονται ξένα ενώ ακόμα δεν είναι».

«Αυτό με τρομάζει, απλώς χάρηκα που είχε φωνή ένας τέτοιος χαρακτήρας που δυστυχώς ακόμα είναι επίκαιρος. Αυτό δεν μου αρέσει σίγουρα και με στεναχωρεί».

«Ο Γιάννης Στάνκογλου έχω ακούσει ότι δεν είναι αυτός ο σκληρός άνθρωπος που μπορεί να είναι στους ρόλους» σχολίασε, εν συνεχεία, ο ρεπόρτερ της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ για να απαντήσει η Νάνσυ Μπούκλη πως «είναι πάρα πολύ αγαπητός, πάρα πολύ δοτικός άνθρωπος. Είναι ένας πολύ κανονικός, φανταστικός άνθρωπος. Καμία σχέση, εννοείται, τι τώρα».