Νάνσυ Μπούκλη για Παραλία: «Μου φαίνεται απίστευτο, όμως δεν είναι γιατί το ζούμε»

Νάνσυ Μπούκλη

"Δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να φτάσει σε μια τέτοια δράση" παραδέχεται η Νάνσυ Μπούκλη.

Η Νάνσυ Μπούκλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη, το μεσημέρι της Κυριακής, με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η νεαρή ηθοποιός μίλησε τόσο για την σύντομη παρουσία του δικού της ρόλου όσο και την προσέγγιση που δείχνει το σίριαλ στον ευαίσθητο χαρακτήρα του Δημητρού.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Μπούκλη τόνισε χαρακτηριστικά πως «όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα για τη σειρά, μου ξεκαθάρισαν πως είναι ένας χαρακτήρας που ήθελαν να κάνει ένα δυνατή επίπτωση στην ιστορία. Να έχει δηλαδή έναν αντίκτυπο δυνατό και «γι’ αυτό θέλουμε έναν άνθρωπο που να μπορέσει να δώσει την ζωή που φανταζόμαστε. Επειδή θα είναι για αυτό το επεισόδιο, έτσι ξεκινάει η ιστορία, έχουμε σκεφτεί εσένα». Μου άρεσε εμένα αυτό, ήθελα να δω πως θα είναι».

«Με ιντρίγκαρε το γεγονός πως έχει να κάνει με μια γυναικοκτονία. Δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να φτάσει σε μια τέτοια δράση. Μου φαίνεται απίστευτο, όμως δεν είναι γιατί το ζούμε. Χαίρομαι όμως που σε αυτή τη σειρά μια τέτοια τρυφερή περίπτωση ανθρώπων, γιατί τότε ήταν μια τέτοια περίπτωση καθώς δεν ήξεραν πως να το διαχειριστούν, το έχουμε διαχειριστεί με έναν πάρα πολύ ωραίο τρόπο και αυτό είναι θέμα των ανθρώπων που παίζουν τους ρόλους αυτούς. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν έχει γίνει κάποια καρικατούρα, ή κάτι που να είναι αυτό που λέμε «ο ιδιαίτερος του χωριού». Όχι, δεν είναι έτσι».

«Ο Δημητρός φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που είναι στην κοινωνία ισότιμος, που τότε όμως δεν υπήρχε η γνώση και η μόρφωση για το πως μπορεί αυτός ο άνθρωπος να ενταχθεί σε αυτή την κοινωνία και να μην είναι απλά μέρος μιας οικογένειας. Έχουν γίνει κάποια βήματα αλλά ακόμα έχω να πω πως έχουμε πάρα πολύ δρόμο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Νάνσυ Μπούκλη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.