Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αινιγματική απάντηση για την επανασύνδεση με τον Κώστα Πηλαδάκη

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Είναι όλα καλά μπορώ να πω. Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες αλλά αυτό τώρα είναι σχετικό".

Σε κοσμική εκδήλωση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε παραβρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που τη συνάντησαν εκεί και μεταξύ άλλων έδωσε μία αινιγματική απάντηση στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

«Είναι όλα καλά μπορώ να πω. Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες αλλά αυτό τώρα είναι σχετικό. Δεν ξέρω αν δίνω, αν μου δίνεται ή αν δίνεται σε μία κατάσταση. Είμαι αισιόδοξη σε όλα, είμαι Τοξότης», αρκέστηκε να δηλώσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Υπενθυμίζεται πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους για το καλοκαίρι το 2023 στη Μύκονο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο γάμος πήρε αναβολή «λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων», όπως είχε επισημάνει η ίδια η ηθοποιός σε δηλώσεις της.

«Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όλο το καλοκαίρι είχα θέατρο, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω. Δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Θέλω να το χαρώ, οπότε το ανέβαλα προς το παρόν. Πάει προς άνοιξη/καλοκαίρι του 2024. Πριν μερικές μέρες με χώρισαν, δεν ασχολούμαι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τον Οκτώβριο του 2023 στην εκπομπή «Fay’s Time».

Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού έγινε γνωστό πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Όμως η τελευταία δήλωση της ηθοποιού φαίνεται να δίνει νέα τροπή και πιθανότητες επανασύνδεσης στη σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία.