My Style Rocks – Την απέρριψαν και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια: «Αδικήθηκα πάρα πολύ, όχι λίγο»

My Style Rocks

"Ρε κυρία μου, ποιες είναι οι δυνατές κοπέλες; Να μου δείξεις μία που πέρασε πριν από μένα, ποια;" αναρωτήθηκε στο My Style Rocks.

Την απύθμενη της οργή και τη βαθιά της στεναχώρια, αμέσως μετά την ήττα στο bootcamp του My Style Rocks το βράδυ της Παρασκευής, θέλησε να εκφράσει μια διαγωνιζόμενη στην πρώην φιναλίστ Emilia Vodos. Ο λόγος για την Τάμτα, η οποία δεν δέχθηκε και με τον πιο ήρεμο ομολογουμένως τρόπο την ομόφωνα αρνητική γνώμη των κριτών.

Έτσι όταν ο Γιώργος Καράβας, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης εξήγησαν στην Τάμτα τους λόγους για τους οποίους δεν θα είχε χώρο στο νέο κύκλο του My Style Rocks, εκείνη βρήκε την Emilia Vodos και της είπε τον πόνο της. «Αδικήθηκα πάρα πολύ! Πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Όχι λίγο».

«Συγνώμη, για δες με. Κλαις ολόκληρη γυναικάρα;» ρώτησε τότε το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην φιναλίστ του ριάλιτι μόδας για να απαντήσει απογοητευμένη η Τάμτα ως εξής. «Ναι. Και; Γιατί δεν έχουμε συναισθήματα εμείς οι γυναίκες; Οπότε νιώθω χάλια! Νιώθω αδικημένη, ναι. Σίγουρα. Και πολύ, βασικά, θυμωμένη».

«Θυμωμένη με την Έλενα Χριστοπούλου γιατί αυτή ήταν που μου είπε ότι πέρασαν πιο δυνατές κοπέλες. Ρε κυρία μου, ποιες είναι οι δυνατές κοπέλες; Να μου δείξεις μία που πέρασε πριν από μένα, ποια; Με ένα παντελόνι και με ένα μπούστο; Αλήθεια τώρα; Μήπως δεν βλέπω εγώ κάτι; Ούτε καν συζητήθηκε αυτό που έχω φτιάξει, αλλά είπε ότι είμαι μια αδύναμη παίκτρια. Hello, αδύναμη παίκτρια! Που το βρήκατε για αδύναμη παίκτρια; Θα ψάχνετε την Τάμτα αλλά τελείωσε» πρόσθεσε η παίκτρια που απορρίφθηκε και από τους τρεις κριτές του My Style Rocks στην πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.