My Style Rocks – Έμειναν άφωνοι οι κριτές με την επιστροφή της φιναλίστ: «Γιατί ξαναήρθες;»

My Style Rocks

"Ήρθα να σας δω, να δω τον Γιώργο Καράβα και να φύγω" παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Για μια ακόμα χρονιά το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου επανήλθε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Παρασκευής. Για πρώτη φορά, μάλιστα, το ριάλιτι της μόδας έκανε… πρεμιέρα με την διαδικασία των bootcamp όπου και οι διαγωνιζόμενες θα έπρεπε να πάρουν το εισιτήριο από τους τρεις κριτές.

Στην κριτική επιτροπή αυτού του νέου κύκλου για το My Style Rocks βρέθηκαν ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Γιώργος Καράβας. Με το καλησπέρα, όμως, μια παλιά γνώριμη του ριάλιτι μόδας θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη έκπληξη στους κριτές.

O λόγος για την φιναλίστ προηγούμενου κύκλου, Emilia Vodos η οποία εισήλθε με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα επισημαίνοντας με χαμόγελο πως «είμαι πάλι εδώ».

«Τι κάνεις εδώ πάλι εσύ; Βοήθησε με λίγο, ήσουν φιναλίστ. Εδώ τώρα γιατί ξαναήρθες;» αναρωτήθηκε αρχικά, εύλογα, ο Στέλιος Κουδουνάρης για να απαντήσει με χαμόγελο η Emilia Vodos πως «ναι, ήμουν φιναλίστ αλλά ήρθα για να σας κάνω ποδαρικό. Ήρθα γιατί My Style Rocks χωρίς Emilia, δεν γίνεται. Ήρθα να σας δω, να δω τον Γιώργο και να φύγω».

«Άρα σήμερα να κερδίσεις δεν ήρθες. Τι ήρθες να κάνεις;» ρώτησε εν συνεχεία ο κριτής του My Style Rocks για να εξηγήσει η Emilia Vodos πως βρέθηκε στα bootcamps για να τους συστήσει τα νέα κορίτσια και βεβαίως να τα εμψυχώσει πριν την προσπάθεια τους.