Μπουρλότο στο Tempting Fortune: «Δεν είμαι το γκομενάκι σου εδώ πέρα, παρωδία της Σταχτοπούτας»

Tempting Fortune

"Σίγουρα είσαι η παρωδία της Σταχτοπούτας! Δεν ξέρω, Ηρώδειο, όπως θες πες το, αλλά είναι κρίμα το 2024" τόνισε στο Tempting Fortune.

Στα μαχαίρια βρίσκονται δυο παίκτες του Tempting Fortune όπως και έγινε εύκολα φανερό, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που ήρθε μέσω του προγράμματος του ΣΚΑΪ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο λόγος για την Ειρήνη Καζάκη και τον Gogo που έμελλε να μας προσφέρουν μια ιδιαίτερη, νέα, κοκορομαχία γύρω από τη φωτιά.

Για την ακρίβεια το νεαρό μοντέλο καθόταν μπροστά στη φωτιά, κοιτάζοντας τον έτερο παίκτη του Tempting Fortune που βρισκόταν μέσα στη σκηνή και ζητώντας του επίμονα να μην της απευθύνει ξανά τον λόγο. Βέβαια, από την άλλη πλευρά, ο Gogos κάθε άλλο παρά αμέτοχος έμεινε μιας και της έσυρε τα εξ αμάξης

«Και εσύ, αν μπορείς, να μην μας κοιτάς! Μην μας κοιτάς! Κάνε εκεί πέρα το θεατράκι σου, κορίτσι μου. όπως ξέρεις και κάνεις στη ζωή σου και μην μιλάς για εμάς. Δεν θα κάθεσαι να μου ρίχνεις εμένα ματιές τέτοιες ύπουλες προς τα πίσω. Δεν είμαι εγώ το γκομενάκι σου εδώ πέρα, ούτε η τροφή σου που τρως από το πάτωμα! Κοίταξε ευθεία την φωτιά σου και μην μας κοιτάς! Κάνε το θεατράκι σου και μην μας κοιτάς, κορίτσι μου! Άιντε».

«Η παρωδία της Σταχτοπούτας! Σίγουρα, η τύπισσα δήλωσε ότι ήρθε για διακοπές εδώ. Αν κάνεις έτσι διακοπές στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα είσαι η παρωδία της Σταχτοπούτας. Δεν ξέρω, Ηρώδειο, όπως θες πες το, αλλά είναι κρίμα το 2024 να έχεις δυο επιλογές, να σου λένε ότι «μπορείς να επιβιώσεις για να φας αλλιώς μείνε νηστικός» και εσύ για την αγάπη… Αυτό κάνεις, θα γυρίσεις μετά να με κοιτάξεις; Σίγουρα είσαι μια παρωδία της Σταχτοπούτας» επισήμανε, στο όποιο δικό του συλλογισμό, ο 31χρονος κομμωτής στην κάμερα του Tempting Fortune το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.