Μπο: «Φυσικά και έχω απατήσει, όποιος λέει το αντίθετο δεν τον πιστεύω»

Μπο

"Έχω κάνει baby botox. Έχω επεξεργαστεί σχεδόν όλες μου τις φωτογραφίες στο Instagram αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό".

Στις «Καυτές Ερωτήσεις» της εκπομπής Πάμε Δανάη απάντησε ο Μπο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του, αναφερόμενος στη δραστηριότητά του στα social media, στην απιστία αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις.

«Δεν έχω πάει ποτέ να μου πουν τα χαρτιά ή τον καφέ, γιατί δεν τα πιστεύω. Πιστεύω μόνο σ’ αυτά που βλέπω. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Αν καταλάβω ότι μου ψάχνουν το δικό μου, είναι χαμένο παιχνίδι», δηλώνει ο Μπο.

«Έχει χρειαστεί να μη φορέσω καθόλου εσώρουχο σε παιχνίδι, γιατί δεν είχαμε. Δεν έχω φορέσει ρούχο από τα άπλυτα αλλά έχω φορέσει την ίδια μπλούζα σε δύο προπονήσεις», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Έχω επεξεργαστεί σχεδόν όλες μου τις φωτογραφίες στο Instagram αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Έχω κάνει sexting. Έχω διαγράψει από τα social media τον Μάικ Τάισον, γιατί δεν με ακολούθησε ποτέ πίσω», εξομολογείται αμέσως μετά ο Μπο.

«Έχω εκμεταλλευτεί πολλές φορές τη δημοφιλία μου σε δημόσιες υπηρεσίες. Έχω κάνει baby botox. Φυσικά και έχω απατήσει. Όποιος λέει το αντίθετο δεν τον πιστεύω», κατέληξε ο Μπο στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.