Μπέττυ Μαγγίρα: Η αινιγματική απάντηση για τη νέα πρόταση του ΑΝΤ1 – «Κλείσε την κάμερα κι έλα»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Δεν νομίζω ότι είναι ώρα εδώ να πούμε το οτιδήποτε και λεπτομέρειες. Θα τα πούμε άλλη μέρα".

Νονά στη βάφτιση της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια δέχθηκε την τιμητική πρόταση του στενού της φίλου και πρώην συνεργάτη να γίνει η πνευματική μητέρα του παιδιού του και μαζί με το ζευγάρι έκαναν δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που κάλυψαν το γεγονός.

«Έκλεισε ο τηλεοπτικός μας τίτλος (σ.σ με τον Δημήτρη) αλλά άνοιξε ο συγγενικός! Δεν πειράζει, παιδιά! Εμείς θα μείνουμε οικογένεια. Το Σάββατο θα μαζευτούμε να δούμε την εκπομπή που χάσαμε», είπε αρχικά με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Θα ήθελα να υπάρχει κάτι καινούργιο, δεν σου το κρύβω. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε και νέες εκπομπές και νέα πρόσωπα και κάτι φρέσκο σαν ιδέα. Μου φάνηκε σαν να επαναλαμβανόμαστε – και δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω. Σαν να κάνουμε όλοι το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε νέα ξεκινήματα», απαντά στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα αναφορικά με τις πρεμιέρες των εκπομπών αυτή την εβδομάδα.

«Μας λείπει πιο πολύ το μαζί, το οποίο μπορούμε να το κάνουμε και αλλού. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει και ντε να πάμε στην τηλεόραση», παραδέχεται χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Δεν νομίζω ότι είναι ώρα εδώ να πούμε το οτιδήποτε και λεπτομέρειες. Θα τα πούμε άλλη μέρα. Θέλεις ραντεβού εσύ τώρα; Κλείσε την κάμερα κι έλα, να δω την ατζέντα μου», αρκέστηκε να απαντήσει αινιγματικά η Μπέττυ Μαγγίρα σε ερώτηση για τη φημολογούμενη νέα πρόταση που δέχθηκε από τον ΑΝΤ1.