Zappit

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν αφήνω ποτέ την επαγγελματική μου ζωή να κοιμάται, ξεκουράζεται»

"Θα μου άρεσε να πάω και λίγο πιο αργά, πάντοτέ φλέρταρα με την βραδινή ζώνη και είναι η αγαπημένη μου" δηλώνει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη από το kick off party του φετινού MadWalk. Μάλιστα, μέσα σε όλα, η εντυπωσιακή περφόρμερ μίλησε για την φετινή τηλεοπτική της απουσία καθώς και την περιπέτεια υγείας της αγαπημένης της, Μαρινέλλας

Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή εκτός τηλεόρασης είναι η ζωή… της νοικοκυράς και έχει πολύ τρέξιμο με τα παιδιά, διαβάσματα, πολλά πήγαινε-έλα στις δραστηριότητες τους. Δεν αφήνω όμως ποτέ και την επαγγελματική μου ζωή να κοιμάται, ξεκουράζεται. Προσπαθώ να κάνω κάτι και για μένα, αν το καταφέρω φέτος έχει καλώς, αν όχι και πάλι έχει καλώς».

«Αν δεν γίνει επίσημη πρόταση και δεν προχωρήσει, δεν μπορώ να πω κάτι για τη φημολογούμενη επιστροφή. Εγώ θα ήθελα να επιστρέψω με κάτι που να μου ταιριάζει. Θα μου άρεσε να πάω και λίγο πιο αργά, πάντοτέ φλέρταρα με την βραδινή ζώνη και είναι η αγαπημένη μου».

«Η Μαρινέλλα είναι μια γυναίκα πολύ δυναμική, αγωνίστρια και όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει και να επανέλθει όπως ακριβώς ήταν» συμπλήρωσε, επίσης, η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.