Μπέττυ Αρβανίτη: «Δεν με απασχολεί ο θάνατος, το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που δεν θα μάθω τι θα γίνει ο εγγονός μου»

Μπέττυ Αρβανίτη

"Ο θάνατος δεν είναι κομμάτι της ζωής. Αυτή όμως η ζωή, όσο κρατήσει, έχει ενδιαφέρον".

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις έδωσε η Μπέττυ Αρβανίτη στην κάμερα της ΕΡΤ3. Η σπουδαία ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στη Λένα Αρώνη και την εκπομπή #Start, κάνοντας μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε στιγμές της προσωπικής της ζωής.

«Δεν είναι πολύ ωραίο να γερνάς αλλά πιστεύω ότι η φύση είναι αρκετά σοφή. Εγώ τον χρόνο τον μετράω με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες, γιατί περί αυτού πρόκειται. Έχω μία συμφιλίωση με τον χρόνο. Εκτός αυτού έχω και περιέργεια, όχι για το τι θα γίνει μετά. Δεν με απασχολεί ο θάνατος, δεν είναι κομμάτι της ζωής. Αυτή όμως η ζωή, όσο κρατήσει, έχει ενδιαφέρον», εξομολογείται η Μπέττυ Αρβανίτη.

«Είναι πολύ συγκεκριμένος ο χρόνος που περνάμε σε αυτή τη ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε, επομένως τι να πεις για αυτό; Τι μπορείς να κάνεις, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις;», υπογράμμισε η ηθοποιός στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Το παιδί σου φαντάζεσαι ότι θα το ‘χεις για πάντα, ενώ ξέρεις ότι θα «φύγεις». Το μόνο πράγμα για το οποίο στεναχωριέμαι είναι που δεν θα μάθω τι θα γίνει ο εγγονός μου όταν μεγαλώσει. Δεν θα υπάρχω», παραδέχεται η Μπέττυ Αρβανίτη.