Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο κύριος Βελόπουλος θα κριθεί για αυτό που είπε»

Μπέσσυ Αργυράκη

"Δεν συμβούλευσα κάτι την κόρη μου για το εάν θα κινηθεί νομικά ή όχι. Την πείραξε όμως και πείραξε και εμένα το περιστατικό αυτό ως μάνα".

Στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια ζωής του Μίμη Πλέσσα συνάντησε η κάμερα του Buongiorno τη Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που συμμετέχει στο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, μίλησε στη ρεπόρτερ Χριστίνα Βουδούρη για το πρόσφατο επίμαχο περιστατικό της κόρης της, Εβελίνας, με πασίγνωστο συνάδελφό της, ενώ έκανε και την τοποθέτησή της για τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Είμαστε σε μία φάση αναμονής όλη η Ελλάδα για τη Μαρινέλλα. Λατρεύουμε και αγαπάμε αυτή τη μοναδική ερμηνεύτρια, αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο. Να παρακαλέσουμε τον Πανάγαθο με όλες μας τις δυνάμεις να την κάνει γρήγορα καλά και να την έχουμε ξανά κοντά μας», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Ο λόγος είναι ελεύθερος, ο άνθρωπος είπε τη δική του άποψη. Από ‘κει και πέρα θα κριθεί αν αυτό έχει κάποια λογική», απαντά χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου περί κατάργησης της τραπ μουσικής και φυλάκιση των καλλιτεχνών που την εκπροσωπούν.

«Δεν συμβούλευσα κάτι την κόρη μου για το εάν θα κινηθεί νομικά ή όχι. Την πείραξε όμως και πείραξε και εμένα το περιστατικό αυτό ως μάνα. Θεωρώ πάρα πολύ ακραίο και επιθετικό όλο αυτό που ειπώθηκε μέσω του μηνύματος. Μου στοιχίζει που η Εβελίνα δεν βρίσκεται στα καλλιτεχνικά πράγματα όπως θα της άξιζε», επισημαίνει η Μπέσσυ Αργυράκη για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, και το επίμαχο μήνυμα που έλαβε από συνάδελφό της.