Zappit

Μίλτος Μακρίδης: «Δεν ξέρω αν μετά από εδώ θα ξαναβγώ στην τηλεόραση, είμαι πολύ ταραγμένος»

"Εγώ ναι μεν ξεκίνησα από την ΕΡΤ αλλά αυτό το μαγαζί είναι η οικογένειά μου. Εμείς το φτιάξαμε και το πονάμε διαφορετικά".

Ένα δικό του σχόλιο για την επικαιρότητα και τις ειδήσεις που απασχολούν τα Μέσα τις τελευταίες ημέρες έκανε ο Μίλτος Μακρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να δανειστεί λίγα λεπτά για να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή Weekenders το πρωινό του Σαββάτου (12/10), εκφράζοντας τη λύπη και τη συναισθηματική του φόρτιση για όσα συμβαίνουν.

«Είμαι πολύ ταραγμένος, πολύ φορτισμένος ψυχικά με όλη την ειδησεογραφία. Παρακολουθούσα χθες τα δελτία και φορτίστηκα πολύ, τα βλέπω όλα σε συνδυασμό και με τα Τέμπη και με τον χαμό του ποδοσφαιριστή, το τι πέτυχε η Εθνική, το τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ή αυτό στην Κέρκυρα με τους εφοριακούς. Πόσο έχουν χάσει οι λέξεις το νόημά τους;», ανέφερε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης.

«Έλειπα 20 χρόνια από την τηλεόραση και τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες που είμαστε στον αέρα συνέχεια αντιμετωπίζουμε κάποιου είδους «κρίσεις» και σκεφτόμουν το πώς θα πρέπει να στεκόμαστε εμείς απέναντι σε αυτά. Ο ένας τρόπος είναι να καταγγέλλουμε και να σηκώνουμε το δάχτυλο προς τους άλλους, ο άλλος τρόπος είναι να δώσουμε τη δική μας οπτική για τη ζωή», συνέχισε στον λόγο του ο παρουσιαστής.

«Όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή, πέσαμε με τα μούτρα στη σκαλέτα και δεν κάναμε το κυριότερο: το συμβόλαιο με τους τηλεθεατές. Τι εκπομπή φανταζόμασταν να κάνουμε όταν ξεκινήσαμε; Πόσα επεισόδια έχουμε ακόμα; 70; Εγώ δεν ξέρω αν μετά από αυτά τα 70 επεισόδια θα ξαναβγώ εγώ στην τηλεόραση. Άρα είναι η ευκαιρία να δώσω το στίγμα μου, μπορεί να μην έχω άλλες, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή», επισήμανε ο Μίλτος Μακρίδης στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Σκεφτόμουν τι θα ήθελα να μας έχει μείνει από αυτή την εκπομπή στο τέλος της χρονιάς, τι επίγευση θα θέλουμε να μας μείνει. Αν μπορούσα να κάνω μία δήλωση, εγώ την εκπομπή την κάνω για τα παιδιά μας, σε αυτά νιώθω υπόλογος. Είμαι πολύ ταραγμένος, θα το πω.

Εγώ ναι μεν ξεκίνησα από την ΕΡΤ αλλά αυτό το μαγαζί είναι η οικογένειά μου. Όταν «έφυγε» ο Μίνως Κυριακού, ήταν σαν να «έφυγε» ο δεύτερος πατέρας μας. Όλοι εδώ οι ασπρομάλληδες είμαστε αυτοί που φτιάξαμε αυτό το μαγαζί και το πονάμε με διαφορετικό τρόπο, το βλέπουμε οικογενειακά», κατέληξε ο Μίλτος Μακρίδης.