Μίλτος Καρατζάς για Νότη Σφακιανάκη: «Πάρα πολύ δύσκολος και ξεροκέφαλος άνθρωπος»

Μίλτος Καρατζάς

"Τη Βίσση και τον Δάντη τους είχα έτοιμους να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Από δική τους αμέλεια και η μία και ο άλλος δεν το έκαναν".

Μία γεμάτη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Μίλτος Καρατζάς στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Ο γνωστός μουσικός παραγωγός ρωτήθηκε για τα πρόσωπα που συζητιούνται περισσότερο στο ελληνικό τραγούδι το τελευταίο διάστημα, ενώ αποκαλύπτει για ποιους δύο καλλιτέχνες είχε έτοιμο σχέδιο για καριέρα στο εξωτερικό που τελικά δεν επετεύχθη.

«Όταν γνώρισα την Πάολα, πολύς κόσμος με κορόιδευε. Τη γνώρισα 18-19 χρονών, έγκυος τότε, τραγουδούσε και χόρευε απίστευτα. Είχε και έχει καταπληκτική φωνή. Της υπέγραψα συμβόλαιο αμέσως και τους λέω: ξυπνήστε βρε ηλίθιοι, αυτή είναι μία και μοναδική», περιγράφει ο Μίλτος Καρατζάς.

«Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είχαμε γίνει και φίλοι παλιότερα και στεναχωριέμαι ιδιαίτερα. Δεν ξέρω ποιος φταίει. Φαντάζομαι ότι έχει δίκιο ο Γιώργος. Είναι επικίνδυνο να συνεργάζεσαι με άτομα της οικογένειας. Αν γίνει κάποια παρεξήγηση, τινάζεται όλη η οικογένεια στον αέρα», απαντά για τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδελφή του.

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, έχει πει καταπληκτικά τραγούδια. Από την άλλη πλευρά, είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος, επίμονος, έχει άποψη για τα πάντα», σχολιάζει ο Μίλτος Καρατζάς και προσθέτει:

«Αυτό το κόστισε πάρα πολύ, γιατί από κάποια στιγμή και μετά το κοινό συνειδητοποίησε ότι είναι ένας ξεροκέφαλος. Αυτό που ξέρω από τους ελάχιστους φίλους που έχει ακόμα στον χώρο, δεν τον βλέπω να κάνει comeback».

«Τη Βίσση και τον Δάντη τους είχα έτοιμους να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Από δική τους αμέλεια και η μία και ο άλλος δεν το έκαναν. Η Άννα ήταν να πάει σε ένα φεστιβάλ στην Ιαπωνία και τελευταία στιγμή για κάποιον οικογενειακό λόγο δεν μπόρεσε να πάει», αφηγείται κλείνοντας τη συνέντευξη ο Μίλτος Καρατζάς.