Zappit

Μίλτος Καρατζάς για Λευτέρη Πανταζή: «Τρελάθηκα με το που είδα στην πίστα, υπογράψαμε συμβόλαια την ίδια μέρα»

"Έκτοτε έχουμε γίνει πάρα πολύ καλοί φίλοι πρώτα απ' όλα και και πολύ καλοί συνεργάτες για πολλά χρόνια" δηλώνει ο Μίλτος Καρατζάς.

Για την μακρόχρονη συνεργασία και φιλία που τον συνδέει με τον Λευτέρη Πανταζή μίλησε ο Μίλτος Καρατζάς, το πρωινό της Δευτέρας, στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, ο έμπειρος άνθρωπος της δισκογραφίας αναφέρθηκε τόσο στην πρώτη τους γνωριμία όσο και στην πρώτη τους συνεργασία.

Ειδικότερα, ο Μίλτος Καρατζάς δήλωσε αρχικά πως «ήρθε μια μέρα ο Βλάσσης Μπονάτσος, με τον οποίο ήμασταν μέχρι και την τελευταία στιγμή πάρα πολύ φίλοι, και μου είπε «ρε συ, πάμε τώρα σε ένα μαγαζί στην εθνική οδό να δεις έναν καινούργιο πιτσιρικά που τραγουδάει, με ένα άσπρο κοστούμι και μια άσπρη γραβάτα και τα κάνει όλα λίμπα». Πάμε, τον βλέπω και τρελαίνομαι».

«Κλείσαμε ραντεβού την άλλη μέρα και πήγα στο σπίτι του. Υπογράψαμε την ίδια μέρα και έκτοτε έχουμε γίνει πάρα πολύ καλοί φίλοι πρώτα απ’ όλα και κατά δεύτερον και πολύ καλοί συνεργάτες για πολλά χρόνια».

«Το πρώτο τραγούδι που βγήκε την εποχή που ήμασταν μαζί ήταν ο «Παπαγάλος». Με κορόιδευαν όλοι! «Μην με κοροϊδεύετε ρε βλάκες, θα δείτε τι θα κάνει αυτός» τους απαντούσα. Ο Λευτέρης είναι ένας από τους πιο καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο κόσμο έχει βοηθήσει στη ζωή του, είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά είχε και έχει μια χρυσή καρδιά και θα τον αγαπάω για πάντα» πρόσθεσε, επίσης, ο Μίλτος Καρατζάς στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.