Μιχάλης Οικονόμου: «Φοβόμουν μη τυχόν και κάνουν bullying στο παιδί»

Μιχάλης Οικονόμου

"Πολλά ομόφυλα ζευγάρια επικοινώνησαν μαζί μου, μετά την εξομολόγησή μου, και μου είπαν: είσαι η φωνή μας", παραδέχεται ο ηθοποιός.

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» παραχώρησε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ανάμεσα στη θεατρική παράσταση «Da» και τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι», μίλησε για την απόφαση να φτιάξει τη δική του οικογένεια μαζί με τον σύντροφό του

«Μεγαλώνοντας έχω μάθει να βάζω τα όριά μου στους γονείς μου. Αυτό, βέβαια, δεν είναι εύκολο. Θέλει πολύ μεγάλη ισορροπία. Ως έφηβος έκανα την επανάστασή μου αλλά πιο ήπια, απέφευγα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί τους», δηλώνει αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

«Με τιμά που ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μου και που παίρνουν το θάρρος να μου μιλήσουν. Επειδή έχω μιλήσει ανοιχτά για μένα και την οικογένειά μου, μόνο θετικά σχόλια ακούω για αυτό», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Φοβόμουν για το παιδί μη τυχόν και του κάνουν bullying για αυτό, όταν μεγαλώσει. Ελπίζω να μη γίνει», δεν διστάζει να παραδεχθεί ο Μιχάλης Οικονόμου.

«Πιστεύω όμως ότι η κοινωνία μας είναι πλέον έτοιμη να αποδεχθεί την ομόφυλη οικογένεια. Πολλά ομόφυλα ζευγάρια επικοινώνησαν μαζί μου, μετά την εξομολόγησή μου, και μου είπαν: είσαι η φωνή μας», υπογραμμίζει κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Μιχάλης Οικονόμου.