Μιχαήλ Ταμπακάκης – Η άγνωστη περιπέτεια με την αστυνομία στην Αμερική: «Αποκλείεται είπα, ίδρωσα και έτρεμα»

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Όσα μοιράστηκε για πρώτη φορά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για την πρόσφατη περιπέτεια με την αστυνομία που έζησε στην Αμερική.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι στην Αμερική και στην περιπέτεια που είχε εκεί με την αστυνομία λόγω υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης εξομολογήθηκε πως «στην Αμερική μας σταμάτησε και η Αστυνομία γιατί… τρέχαμε λίγο παραπάνω. Ζήσαμε όλη την εμπειρία! Το περιπολικό είχε ανάψει τα φώτα, οδηγούσα εγώ δυστυχώς και μου λέει ο Δημήτρης Καπουράνης «σταμάτα γιατί είναι από πίσω μας». «Αποκλείεται» είπα και ίδρωσα, έτρεμα».

«Ήταν πολύ ευγενής αλλά είχε ένα πολύ ήρεμο, ισότονο που σε πάγωνε. Μου είπε «τρέχετε, πάτε με το διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο». Γιατί εκεί ήταν και πολύ χαμηλό το όριο, ήταν 25 και έπρεπε να πηγαίνω οριακά περπατώντας ενώ πήγαινα με… 80, Ελληνάρας. Ήμασταν και μέσα σε πόλη κατοικημένη».

«Ναι, ξέρετε, είμαστε από την Ελλάδα και έχουμε έρθει για λίγες ημέρες… είπα, χωρίς να βγάζει φυσικά κανένα νόημα αυτό. Εκεί όμως έχουν μια προειδοποιητική. Δηλαδή στην πρώτη φορά ουσιαστικά σε προειδοποιούν και στη δεύτερη βαράνε λεφτά. Πήρε το δίπλωμα, πήγε λίγο πίσω, το ξανάφερε και μετά πηγαίναμε πραγματικά οριακά περπατώντας» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.