Zappit

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή»

«Επειδή ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει μια αισθητική, δεν είχα δεύτερες σκέψεις», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» μίλησαν οι Κωνσταντίνος Ρήγος, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Δημήτρης Καπουράνης, μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Brokeback Mountain», για την οποία σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων από τον εκκλησιαστικό κόσμο.

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις συντηρητικές φωνές της κοινωνίας, γιατί πρέπει να είμαστε ανοικτοί στο μέλλον. Δεν μπορεί να σε στεναχωρεί κάτι που μοιάζει στοχοποιημένο. Όταν εκτίθεσαι, είσαι αναγκασμένος να δεχτείς και το αρνητικό και το θετικό», είπε ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέφερε από την πλευρά του: «Δεν είχα καμία δεύτερη σκέψη για να κάνω το ρόλο, γιατί οι συνθήκες είναι ιδανικές. Αν δεν υπήρχαν αρνητικά σχόλια, δεν θα είχε νόημα αυτό το έργο. Ασχολούμαστε κι εμείς γιατί κάτι λέει το έργο για την κοινωνία στην οποία ζούμε. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή, αλλά επειδή ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει μια αισθητική, δεν είχα δεύτερες σκέψεις».

Ο Δημήτρης Καπουράνης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Φοβήθηκα στην αρχή όταν μου προτάθηκε ο ρόλος, αλλά γρήγορα ξεπέρασα τον φόβο. Είναι κρίμα σε κάποιον να φαίνεται εμετικό και σε κάποιον άλλο συγκινητικό».