Zappit

Mελία Κράιλινγκ: «Το Εmily in Paris ήταν μια φανταστική εμπειρία»

"Έχω έρθει όμως αντιμέτωπη με συμπεριφορές που θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να τις διαχειριστώ" είπε, ακόμα, η Μελία Κράιλινγκ.

Η Mελία Κράιλινγκ, η λαμπερή Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός της σειράς «Εmily in Paris», μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1» και στην Έρη Βαρδάκη και έκανε αποκαλύψεις για την πορεία της στο Χόλιγουντ, αλλά και τις συνεργασίες της με τους Λίλι Κόλινς, Τζέιμς Κόρντεν, Κιμ Κατράλ και Τζέρεμι Άιρονς.

«Η Λίλι Κόλινς είναι ένας τρομερά γλυκός άνθρωπος» δήλωσε χαρακτηριστικά για την εμπειρία της δίπλα στη σταρ της σειράς «Εmily in Paris», ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια πήρε τον ρόλο έπειτα από οντισιόν. Η Μελία Κράιλινγκ μάλιστα υποδύεται στη σειρά τη Sofia Sideris, μία ομοφυλόφιλη γυναίκα. «Δεν με επηρέασε καθόλου αυτό το γεγονός, νομίζω ότι στον 21Ο αιώνα αυτά έχουν ξεπεραστεί».

Το 2022 φαίνεται ότι ήταν η χρονιά της γιατί ακόμη την απολαύσαμε και στη σειρά «Μammals» στο πλευρό του Τζέιμς Γκόρντεν. Απαντώντας στις φήμες που θέλουν τον Bρετανό παρουσιαστή και ηθοποιό ιδιαίτερα δύστροπο, η ίδια δήλωσε: «Η δική μου εμπειρία μαζί του ήταν ιδανική. Είχα δίπλα μου έναν συνεργάτη και όχι έναν σταρ. Ερχόταν πρώτος στο γύρισμα και έφευγε τελευταίος, αν ήθελε νερό σηκωνόταν και το έπαιρνε μόνος του».

Ακόμη στα πρώτα της βήματα, όπως αποκάλυψε, συμμετείχε στη σειρά «Βοργίες», όπου έπαιξε δίπλα στο πλευρό του βραβευμένου με Οσκαρ Τζέρεμι Άιρονς. Η ίδια μίλησε για τη μεγάλη γενναιοδωρία του. «Ο Τζέρεμι Άιρονς ήταν δώρο Θεού για μένα. Θυμάμαι μου “παραχώρησε” να πω μία ατάκα, η οποία στο σενάριο ήταν γραμμένη για εκείνον. Το να λειτουργεί ως σταρ χωρίς ανασφάλεια ήταν τρομερό πράγμα να το βλέπεις».

Ακόμη δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία της με την Κιμ Κατράλ, τη γνωστή Σαμάνθα του «Sex and the City», στη σειρά «Filthy Rich».  «Οι ρόλοι μας είχαν φοβερό ανταγωνισμό και λειτουργούσαμε με αυτό τον τρόπο, ώστε να μην πέφτει αυτή η ενέργεια. Η Κιμ Κατράλ βέβαια είναι καταπληκτική. Δεν μπορείς να μην την κοιτάς» είπε.

Αποκαλυπτική ήταν και σε σχέση με το κίνημα  #metoo και τις αλλαγές που έφερε στο Χόλιγουντ.  «Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί κάτι σοβαρό, αλλά έχω έρθει όμως αντιμέτωπη με συμπεριφορές που θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να τις διαχειριστώ» είπε χαρακτηριστικά. Ακόμη, δεν απέκλεισε μια επιστροφή της κάποια στιγμή στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι πρόσφατα έπαιξε σε ένα επεισόδιο μια νέας ελληνικής σειράς, όπου πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη.