Zappit

Μέλια Κράιλινγκ: «Έχασα τον πατέρα και τον παππού μου μέσα σε 6 μήνες, περνάω κρίσεις πανικού»

"Έχω πολλά πράγματα που είναι σκοτεινά και γι' αυτό ψάχνω το φως", εξομολογείται η νεαρή ηθοποιός στην πρώτη της συνέντευξη στην Ελλάδα.

Τη Μέλια Κράιλινγκ φιλοξένησε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης 17/10 η Φαίη Σκορδά. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» με τον ρόλο της Μάρμως, μίλησε για τις δύο σοβαρές απώλειες που είχε στη ζωή της αλλά και την επιλογή της να βλέπει αισιόδοξα τη ζωή παρά τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν.

«Έχασα τον παππού μου και τον πατέρα μου μέσα σε 6 μήνες. Περνάω κρίσεις πανικού. Έχω πολλά πράγματα που είναι σκοτεινά και γι’ αυτό ψάχνω το φως», εξομολογείται η Μέλια Κράιλινγκ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα.

«Νομίζω ότι, επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα και η ζωή μπορεί να είναι πολύ δύσκολη – για άλλους ανθρώπους ίσως ακόμη περισσότερο – εγώ τουλάχιστον είμαι αισιόδοξη. Όχι ότι δεν περνάω κι εγώ τις φάσεις μου, να μη θέλω να βγω από το σπίτι ή να θέλω την αγκαλιά της μάνας μου… αλλά η ζωή είναι ωραία», επισημαίνει η νεαρή ηθοποιός.

«Τώρα είμαστε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο. Εμένα όσο πιο δύσκολα μου φαίνονται τα πράγματα εκεί έξω, τόσο πιο πολύ αναζητώ την ωραία στιγμή στο σπίτι», ανέφερε σε άλλο σημείο η Μέλια Κράιλινγκ στο Fay’s Time.