Zappit

Ματίνα Νικολάου για Βασίλη Πορφυράκη: «Αυτό είναι κάτι επαγγελματικό που αφορά εκείνον»

"Το συζήτησα με τον Βασίλη. Δεν υπάρχει στεναχώρια. Είμαι δίπλα του να τον στηρίξω σε κάθε του απόφαση".

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε η Ματίνα Νικολάου. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Ραυτοπούλου, δέκα ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, στην οποία θα συμμετάσχει και η ίδια.

«Οι πρόβες πάνε τέλεια. Δεν έχω δει κι εγώ εντελώς φτιαγμένο το πλατό, το περιμένω πώς και πώς. Προγραμματιζόμαστε με τις ιδέες και τις σκέψεις μας. Ξεκινάμε 31 Οκτώβρη», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

«Θεωρώ πως η απόφαση του Ανδρέα να αφήσει τους Alcatrash δεν πάρθηκε εύκολα. Η σκέψη του Νίκου ήταν να βάλει δύο νέες, φρέσκιες γυναικείες φωνές στην εκπομπή», απαντά η ηθοποιός για το παρασκήνιο πίσω από τη διάλυση του γνωστού συγκροτήματος.

«Ούτε στο δικό μας επάγγελμα είναι εύκολα και ιδανικά πάντα τα πράγματα, πόσο μάλλον στους τραγουδιστές. Το συζήτησα με τον Βασίλη. Δεν υπάρχει στεναχώρια, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να στεναχωρηθεί κανείς. Αυτό είναι κάτι επαγγελματικό που αφορά εκείνον κι εγώ είμαι δίπλα του να τον στηρίξω σε κάθε του απόφαση», επισημαίνει η Ματίνα Νικολάου για το θέμα που προέκυψε πρόσφατα με το τραγούδι του συντρόφου της.