Masterclass για ξεχωριστά πιάτα με λίγα υλικά

Δρίσκας

Μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή.

O Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει τους τρόπους να ετοιμάζουμε γρήγορα και εύκολα ξεχωριστά πιάτα με λίγα υλικά. Η εκπομπή Masterclass ξεκινάει με μπρόκολο ογκρατέν με τυριά, μία παραλλαγή του σουφλέ με δυνατή γεύση. Ακολουθεί το χοιρινό ψαρονέφρι με πάπρικα και κρέμα και ένα λαχταριστό σάντουιτς στον φούρνο με καπνιστό φιλέτο κοτόπουλου.

Στην ώρα του γλυκού ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ετοιμάζει δύο πανεύκολα και εντυπωσιακά γλυκά. Εκμέκ κανταίφι με κρέμα από καραμελωμένο γάλα και το πιο εύκολο σεμιφρέντο με κρέμα και μπισκότα.