O Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κυριολεκτικά τα πάντα στο Masterclass! Το μενού έχει ανοιξιάτικη ιταλική σαλάτα με αγκινάρες και παρμεζάνα, γιουβέτσι με γαρίδες, χτένια και ψητά ντοματίνια με όλα τα τιπς για να το φτιάξετε με επιτυχία και το τέλειο πικάντικο ψητό κοτόπουλο που συνοδεύεται με ένα μοναδικό πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια. Ο Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει μία κλασσική ιταλική συνταγή, τη φριτάτα με πένες και μορταδέλα, μοιράζεται με τους τηλεθεατές όλα τα μυστικά για την πιο νόστιμη βελούδινη φάβα και δείχνει πώς σερβίρεται με πρωτότυπο τρόπο.
Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.