MasterChef: Τον «σταύρωσαν» οι κριτές κι αποχώρησε – «Καταστραφήκαμε»

MasterChef

MasterChef: Δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Επτά ανατρεπτικές μονομαχίες εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τους αντιπάλους τους.

Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν αυτός που είχε καταφέρει να κερδίσει τα πλεονεκτήματα της ομαδικής δοκιμασίας και να εξασφαλίσει την θέση του στους 14 καλύτερους του MasterChef 2023. Όσον αφορά τις μαγειρικές μονομαχίες, απόψε πραγματοποιήθηκε συμβούλιο με επικεφαλής τους τρεις chef κριτές: τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οι οποίοι αξιολόγησαν τις προσπάθειες, ούτως ώστε να λάβει χώρα στην συνέχεια η Δοκιμασία Αποχώρησης.

Η μόνη που γνώριζε ότι είναι ασφαλής ήταν η Στέλλα Κατσέ, αφού κατάφερε να κερδίσει τη Μαρία Μπέη στον αγώνα ταχύτητας με αυγά. Τους επτά ηττημένους των μονομαχιών περίμεναν νέες δοκιμασίες για να προκύψουν στο τέλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι πάλεψαν για την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό. Οι τρεις παίκτες που είχαν τις χειρότερες επιδόσεις ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μπέλλος κι ο Στέφανος Χίλας. Ο καταξιωμένος chef Γρηγόρης Κίκης, ένας από τους καλύτερους νέους chefs παγκοσμίως, ετοίμασε τρία ιδιαίτερα και απαιτητικά πιάτα αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους.

Η δοκιμασία αποδείχθηκε η πιο απαιτητική έως τώρα του MasterChef, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δώσουν έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Ο παίκτης, που είχε το χειρότερο πιάτο ήταν ο Γρηγόρης. Μάλιστα, εξέλαβε εξαιρετικά χαμηλή βαθμολογία, καθώς πολλά από τα υλικά της προσπάθειάς του δεν έδεναν αρμονικά με το πιάτο. Στο τέλος ο ίδιος ανέφερε: «Καταστραφήκαμε! Fail!»