MasterChef – Τα «έχασαν» οι κριτές με τα πιάτα των φιναλίστ: «Το μαγειρικό αποτέλεσμα δεν δικαιώνει κανένα από τους δύο»

MasterChef

Ο Λευτέρης και η Χριστίνα δεν απέδωσαν τα μέγιστα στην πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το MasterChef με τους δύο φιναλίστ να πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να κερδίσουν τον τίτλο. Ο Λευτέρης και η Χριστίνα μπήκαν στην πρώτη τους μαγειρική μάχη για τον τελικό και το αποτέλεσμα έδειξε ισοπαλία, αφού δεν κατάφεραν να πείσουν με τα πιάτα τους ούτε να ξεχωρίσει ο ένας παραπάνω από τον άλλον.

Η πρώτη δοκιμασία του Μεγάλου Τελικού ήταν το Mystery Box για πρώτη φορά στο MasterChef! Ένα ξεχωριστό κουτί, γεμάτο με υλικά μοναδικά σε γεύση και ποιότητα, τα οποία προέρχονται από την περιοχή της Μεσσηνίας.

Οι τρεις chef κριτές περίμεναν από τη Χριστίνα και τον Λευτέρη να τους παρουσιάσουν πιάτα, που θα αναδεικνύουν τα υλικά αυτά με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός από τη γεύση, την άρτια τεχνική και την εμφάνιση στα πιάτα, η Χριστίνα και ο Λευτέρης κλήθηκαν να βάλουν τη δική τους μαγειρική υπογραφή και να δώσουν το νέο μαγειρικό τους στίγμα, μετά από τόσους μήνες στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Οι κριτές δεν φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, αφού, όπως ανέφεραν, κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να αναδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες και το άγχος κυριάρχησε. «Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι είναι κοινό το συμπέρασμα, αν και τα παιδιά κατέβαλαν κάθε προσπάθεια κι έδωσαν το 100%, το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαιώνει κανέναν από τους δύο στον βαθμό που κι εμείς θα περιμέναμε» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος θέλησε να ενθαρρύνει τους δύο φιναλίστ για τη συνέχεια του τελικού.