MasterChef – Ο Κοντιζάς έβγαλε στη φόρα για τον Κουτσόπουλο: «Έκανα τρία παιδιά και δεν έχεις πάρει ένα δώρο»

MasterChef

MasterChef: "Καρεκλάκια, καροτσάκια, διάλεγες χρώμα. Μου λες: αυτό είναι σετ;. Δεν ήξερες κιόλας¨.

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef, μετά και την απουσία του Πάνου Ιωαννίδη λόγω αδιαθεσίας. Τα παράπονα ξεκίνησαν από τον Κουτσόπουλο όταν ανέφερε πως δεν μπορεί άλλο μαζί του και ότι δεν πήγε καθόλου στη Φάρμα που παρουσίαζε. Ωστόσο, ο Κοντιζάς του την κρατούσε φυλαγμένη, αφού αποκάλυψε πως ο πρώτος δεν έχει κανένα δώρο στα παιδιά του σε αντίθεση με τον ίδιο.

Λ.Κ.: Αρχικά, περαστικά στον Πανούλη. Τίποτα δεν είναι το ίδιο αν δεν είμαστε και οι τρεις. Επίσης, δεν μπορώ άλλο να είμαστε οι δυο μας, δεν θέλω.
Σ.Κ.: Δεν μπορείς ε; Θα πας στην Φάρμα που θα είσαι μόνος σου, να δω τι θα κάνεις.
Λ.Κ.: Με στεναχώρησες πάρα πολύ.
Σ.Κ.: Θα έρθω. Πέφτουν και τα γενέθλια του Κίμωνα.

Λ.Κ.: Καλά άστο κι αυτό, στο έχω χρεώσει κι αυτό.
Σ.Κ.: Δεν μου έχεις χρεώσει τίποτα γιατί εγώ έκανα τρία παιδιά και δεν ασχολήθηκες καθόλου. Ένα δώρο δεν πρέπει να έχεις πάρει. Πες τώρα στο πανελλήνιο, πόσα έχω κάνει για τον Κίμωνα; Καρεκλάκια, καροτσάκια, διάλεγες χρώμα. Μου λες: αυτό είναι σετ;. Δεν ήξερες κιόλας.
Λ.Κ.: Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι ξέρεις ότι έχω ξεκινήσει από το Λαύριο, έχω φτάσει στη Σχοινούσα και επειδή ήταν πολλά τα παιδάκια, έφευγα. Πριν από τον Κίμωνα, η ψυχολογία μου ήταν διαφορετική. Δεν το είχα. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Τώρα έχω ένα πλυντήριο να σιδερώσω τα ρουχαλάκια του Κίμωνα που τον βγάζω έξω μόρτη.

Αν μη τι άλλο μία χιουμοριστική κι απολαυστική στιγμή ανάμεσα στους δύο κριτές του MasterChef.