MasterChef: Μόνο εύκολη δεν είναι η σημερινή δοκιμασία

MasterChef

MasterChef: Απόψε στο Star στις 21.00

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τρίτη 28/5) η μπορντό μπριγάδα κατέκτησε τη νίκη στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, με τελικό σκορ 3-0. Η Χριστίνα Χριστοφή, από τη νικήτρια μπριγάδα, παρουσίασε το καλύτερο πιάτο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Μετά την ψηφοφορία στην ηττημένη γκρι μπριγάδα, ο Γιάννης Κούρτογλου αναδείχθηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η τελευταία Ομαδική Δοκιμασία λαμβάνει χώρα σε μια ιστορική τοποθεσία, στον Μυστρά, στην καρδιά της Λακωνίας. Ο Μυστράς δεν είναι γνωστός μόνο για την ιστορία αλλά και για την πλούσια γαστρονομική του παράδοση. Μια εύφορη γη δίπλα στον Ταΰγετο, η οποία παράγει εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Η μεσογειακή κουζίνα πρέπει να είναι ο κοινός παρονομαστής στην αποψινή μαγειρική αναμέτρηση. Για πολλούς, η μεσογειακή κουζίνα είναι η πιο ωφέλιμη στον κόσμο για την ανθρώπινη υγεία και ευεξία. Οι κριτές του MasterChef και ο καλεσμένος τους chef Γιάννης Κιόρογλου ζητούν από τις δυο μπριγάδες να αναδείξουν τη μεσογειακή γαστρονομία και διατροφή, μέσα από τις προσπάθειες τους.

Η σημερινή δοκιμασία μπορεί να ακούγεται εύκολη σε μερικούς αλλά μόνο τέτοια δεν είναι. Θα απαιτήσει από τα μέλη και των δυο μπριγάδων καλή οργάνωση, σωστό σχεδιασμό και όλες τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ποια από τις δύο μπριγάδες θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, στην τελευταία Ομαδική Δοκιμασία;