MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολλάι επέστρεψε και διέλυσε τον εξώστη – «Deja vu, την είχα καρφώσει με το μαχαίρι»

MasterChef

"Αυτή τη φορά ο μόνος μου στόχος είναι η πρώτη θέση στο MasterChef και τίποτα λιγότερο..."

Ύστερα από το τελευταίο τεστ δημιουργικότητα, στον τάκο του MasterChef βρέθηκαν η Μαρία Λαζαρίδου, η Μαρία Ματσούκαρου, η Σέβα Λογοθέτη και η Γιώτα Λιοπετρίτη. Για αυτό και κλήθηκαν στο νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του STAR, να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής.

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενες θα έπρεπε να αντιγράψουν το πιάτο που βρέθηκε μπροστά τους και το οποίο είχε αρνί με κρούστα μανιταριών, λαχανικά σωτέ και πουρέ. Την λιγότερο καλή αντιγραφή όμως, προς έκπληξη πολλών, έκανε η Μαρία Λαζαρίδου με αποτέλεσμα να πρέπει να αναμετρηθεί με έναν εισβολέα.

Έτσι, η πόρτα του MasterChef άνοιξε και μπήκε στο πλατό η Μαρίνα Ντεμολλάι! Οι δυο διαγωνιζόμενες μάλιστα είχαν βρεθεί εκ νέου μαζί στις κουζίνες προηγούμενου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής με την Μαρίνα να «κλέβει» την θέση της Μαρίας και να επιστρέφει στο σπίτι.

Κάτι που ήρθε να κάνει και σε αυτόν τον κύκλο του MasterChef, μιας και η Μαρίνα Ντεμολλάι είχε σαν μοναδικό στόχο να φτιάξει καλύτερο πιάτο από την αντίπαλο και να πάρει θέση στο σπίτι. «Μπαίνοντας όλος ο εξώστης υποστήριζε την Μαρίνα και μου κάνει εντύπωση. Μετά το ξανασκέφτομαι, όμως, και λέω… Ποιον θέλουν σπίτι; Κάποιον που μπορούν να νικήσουν ή κάποιον που δεν μπορούν να νικήσουν; Γιατί ήρθε ο κακός ο λύκος τώρα και σφυράει από την πόρτα».

Πράγματι, οι περισσότεροι στον εξώστη έμοιαζαν παγωμένοι ενώ η Μαρία Ματσούκαρου φώναζε συνθήματα υπέρ της Μαρίας Λαζαρίδου. «Deja vu! Επιστροφές, MasterChef 5, πάρτε ξανά τα ίδια, αντίπαλος με την Μαρία που την είχα καρφώσει με το μαχαίρι» πρόδωσε, ακόμα, η Μαρίνα Ντεμολλάι εν όψει της αναμέτρησης για μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι μπορεί να έχει κάνει μαγειρικά η Μαρία και κατά πόσο έχει εξελιχθεί αλλά ξέρω πως είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Και αυτή τη στιγμή η Μαρίνα είναι πιο δυνατή από ποτέ! Και μαγειρικά και ψυχολογικά και σωματικά και σε όλα της. Αυτή τη φορά ο μόνος μου στόχος είναι η πρώτη θέση και τίποτα λιγότερο γιατί τα κατάφερα τόσο καλά την προηγούμενη φορά και μπορώ να πιεστώ λίγο παραπάνω για να έχουμε αυτή τη φορά τη δεύτερη γυναίκα MasterChef» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρίνα Ντεμολλάι στην επιστροφή της.