MasterChef: Η Χριστίνα επέστρεψε, έριξε την «βόμβα» και τον κατέβασε από τον εξώστη

MasterChef

"Είμαι λίγο ακόμα σουζουλισμενη αλλά θα βρω τα πατήματα μου" υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του MasterChef.

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν για μια ακόμα φορά οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής για να συναντήσουν τους τρεις κριτές εν όψει του νέου Mystery Box. Μάλιστα, με το… καλησπέρα σχεδόν, η Χριστίνα θέλησε να ανατρέψει τα δεδομένα και να ανακατέψει για λίγο την τράπουλα ανάμεσα στις δυο μπριγάδες.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα σήμερα στην κουζίνα! Βαρέθηκα, είναι η αλήθεια, μακριά από την κουζίνα του MasterChef και είμαι πανέτοιμη να μπω ξανά στο κλίμα» παραδέχθηκα αρχικά, με χαμόγελο, η γοητευτική και μοναδική πλέον παίκτρια του διαγωνισμού. «Χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση ρουτίνας αλλά τώρα νιώθω καλύτερα. Είμαι λίγο ακόμα σουζουλισμενη αλλά θα βρω τα πατήματα μου».

Μεταξύ άλλων, δε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε τα εξής απευθυνόμενος στους δυο παίκτες του MasterChef, Χριστίνα και Ηλία, που βρίσκονταν απέναντι του. «Όντας αρχηγοί στις δυο μπριγάδες δεν έχετε ασυλία. Είχε ασυλία η Χριστίνα την προηγούμενη εβδομάδα, έπαψε αυτό οπότε συνεχίζεται να έχετε τη διαχείριση όλωων των δεδομένων στα χέρια σας. Τρεις τρόποι υπάρχουν για να πάψετε να είστε αρχηγοί: Να παραιτηθείτε, να σας καθαιρέσουν και να σας προκαλέσουν μαγειρικά».

Και η αρχηγός της μπορντό μπιργάδας, Χριστίνα «έριξε» τότε την βόμβα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. «Θέλω να πω πως, επειδή ακόμα δεν νιώθω εντάξει στο 100%, εννοώ πως ακόμα δεν έχω ανακτήσει τις δυνάμεις μου, θα ήθελα ο Χρήστος να έρθει κάτω. Να πιάσει την κονκάρδα και να μας δώσει σε όλους δύναμη».

«Ευχαρίστως» ψέλλισε ο Χρήστος για να αφήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, να κατέβει στο πλατό και να χρηστεί πια νέος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef.