MasterChef: «Είναι ένας άνθρωπος που δεν με εκφράζει – Ο τρόπος του, η ειρωνεία, η κακία»

MasterChef

Πυρά κατά του Γιάννη Κούρτογλου λίγο πριν τον Μεγάλο Τελικό.

Νικήτρια στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του φετινού MasterChef αναδείχθηκε η Γκρι Μπριγάδα. Ηλίας, Κώστας και Γιάννης ετοίμασαν τα καλύτερα δυνατά πιάτα, λαμβάνοντας τα θετικά σχόλια από τους τρεις κριτές, στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Οι Μπορντώ οδηγήθηκαν για ακόμη μία φορά στην κάλπη, αναδεικνύοντας ως τρίτο και τελευταίο υποψήφιο της εβδομάδας τον Νίκο Κυψίδη. Ο 38χρονος επίδοξος MasterChef συμπλήρωσε την τριπλέτα των υποψηφίων μαζί με τη Χριστίνα και τον Γιάννη, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν στο αποψινό (3/6) επεισόδιο να αντιγράψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα πιάτο ιδιαίτερων απαιτήσεων και υψηλού γαστρονομικού επιπέδου, που τους παρουσίασε ο ξεχωριστός καλεσμένος της βραδιάς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δεν έλειψαν τα σχόλια και οι εκατέρωθεν σπόντες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του MasterChef, με τον Γιάννη Κούρτογλου να βρίσκεται στο στόχαστρο του Λευτέρη.

«Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να τα έχει καλά με κανέναν και ο Σοφοκλής πιστεύω ότι κάνει λίγο υπομονή. Είναι ένας άνθρωπος που δεν με εκφράζει. Ο τρόπος του, η ειρωνεία, η κακία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης.

«Απλά πάλι πετάχτηκε! Κακία! Εγώ το πήρα ως ψιλοκακία», συμπλήρωσε ο 28χρονος παίκτης του MasterChef για τον συμπαίκτη του, όταν εκείνος αντέδρασε σε μία από τις φιλικές υποδείξεις.