Ο Σπύρος Ευαγγελογιώργος πήγε στις οντισιόν του MasterChef με σκοπό να προχωρήσει στον διαγωνισμό και μάλιστα να γίνει ο πρώτος MasterChef από τα Γιάννενα.
Το ιδιαίτερο πιάτο, όμως, που ετοίμασε προβλημάτισε τους κριτές. Ο Σπύρος ετοίμασε ριζότο σοκολάτας με στικς από καπνιστή πανσέτα και χώμα καπνιστής πανσέτας.
Το πρώτο σοκ για τον Σωτήρη Κοντιζά ήταν όταν είδε τον διαγωνιζόμενο να ρίχνει κρέμα γάλακτος στο ριζότο.
«Δεν το πιστεύω, είναι πάρα πολύ κακό. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω δοκιμάσει», είπε στη συνέχεια ο γνωστός σεφ, δοκιμάζοντας το πιάτο.