Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Όλοι φοβόντουσαν, κρατιούνταν από τα κατάρτια και τα τραπέζια, ήμουν η μοναδική ενθουσιασμένη»

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

"Είχαμε πάρει το καραβάκι της μεταφοράς προς και από το ηφαίστειο και έχει ξεσπάσει μια τρομερή τρικυμία" θυμάται η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και στις αναμνήσεις που έχει από τους γονείς της ενώ μοιράστηκε το πλέον ιδιαίτερο στιγμιότυπο που θυμάται ακόμα από την παιδική της ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μια πολύ δυνατή ανάμνηση που έχω από τους γονείς μου είναι κυρίως το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Η αίσθηση της εμπιστοσύνης που μου είχαν πάντα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτήν. Νομίζω πως συνέβαλε πάρα πολύ στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου μεγαλώνοντας και στην ενήλικη ζωή μου».

«Θυμάμαι σίγουρα πολύ έντονα και με μεγάλη αγάπη τις διακοπές στη Σαντορίνη, όταν ήμουν έξι χρονών, που είχαμε πάρει το καραβάκι της μεταφοράς προς και από το ηφαίστειο, όπου έχει ξεσπάσει μια τρομερή τρικυμία. Εγώ ήμουν και τόση βέβαια οπότε για μένα ήταν δεκαπλάσια στα μάτια μου! Όλοι όμως φοβόντουσαν, όλοι κρατιούνταν από τα κατάρτια και από τα τραπέζια και εγώ ήμουν… η μοναδική ενθουσιασμένη! Είχα κρατηθεί από το καρτάρτι, είχα μόλις μάθει να μετράω μέχρι το 100 και τσίριζα γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά ότι «θέλω να έρθουμε εδώ άλλες 100 φορές» γιατί νόμιζα κιόλας πως, όποτε επιστρέφαμε, θα είχαμε τα ίδια κύματα».

«Από την κοιλιά της μαμάς μου ταξιδεύω στην Πολωνία, είναι η δεύτερη μου πατρίδα και έχω μια ολόκληρη οικογένεια εκεί. Οπότε, ναι, ταξιδεύω από μωρό» εξομολογήθηκε, επίσης, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.