Μάρκος Σεφερλής: «Έρχονται από την Τουρκία εκπρόσωποι της Acun Medya για να μου προτείνουν κάποια πράγματα»

Μάρκος Σεφερλής

"Αυτό είναι το επικρατέστερο, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως θα γίνει αυτό. Και τα άλλα δύο είναι ενδιαφέροντα, απλά πρέπει να κάνουμε τη συζήτηση και να καταλήξουμε μαζί" δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στη Super Κατερίνα για τις πρόβες με τον Γιώργο Λαμπάτο, τα γυρίσματα για το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι και για τις τρεις προτάσεις του Acun.

«Έχουμε γυρίσει ήδη τα trailer για το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», που θα αρχίσουν να παίζουν τώρα στον ΣΚΑΙ. Μία επιτυχημένη συνταγή νομίζω ότι δεν την αλλάζεις. Νομίζω πως ο συνδυασμός με τον μοναδικό στο είδος, Έκτορα Μποτρίνι, πέτυχε. Έρχονται από την Τουρκία εκπρόσωποι της Acun Medya για να μου προτείνουν κάποιαν πράγματα γιατί θέλουμε κα κάνουμε και κάτι άλλο στον ΣΚΑΙ» δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Αυτό είναι ένα από τα τρία project που θα μου προτείνουν. Το έχω με τον αυτοσχεδιασμό. Αυτό είναι το επικρατέστερο, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως θα γίνει αυτό. Και τα άλλα δύο είναι ενδιαφέροντα, απλά πρέπει να κάνουμε τη συζήτηση και να καταλήξουμε μαζί. Βέβαια, υπάρχει και το «Ορκιστείτε παρακαλώ» στη θεατρική του μορφή κι όπως βλέπετε οι θεατρικές μου παραστάσεις στον ΣΚΑΙ σκίζουν, οπότε κι αυτό είναι ένα project που αρέσει στον κόσμο» συνέχισε ο Μάρκος Σεφερλής.