Μαρινέλλα – Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Μαρινέλλα

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρινέλλα.

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε χθες επί σκηνής στο Ηρώδειο, κάνοντας το πανελλήνιο να «παγώσει». Η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και από χθες βρίσκεται στη ΜΕΘ, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα στο Πρωινό, έδωσε το δικό του ρεπορτάζ για το τι ακριβώς συνέβη χθες με τη Μαρινέλλα.

«Πάμε τώρα να σας πω το πραγματικό ρεπορτάζ… Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, για το ποιος τη στεναχώρησε, ποιος δεν τη στεναχώρησε, αν ήταν στεναχωρημένη ή όχι… Θα σας πω τώρα την αθέατη πλευρά, την πλευρά από τη μεριά των παρασκηνίων», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Η Μαρινέλλα στις 20:00 είναι στη σκηνή και πιο ευδιάθετη από ποτέ και με κέφι πολύ κάνει την τελευταία της πρόβα. Υπάρχει ένας ελαφρύς και όχι ισχυρός πονοκέφαλος, μια ελαφριά αδιαθεσία που μεταφέρει συνεχώς στους συνεργάτες της».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης: «Ανεβαίνοντας στη σκηνή, είπε στους συνεργάτες της ότι πονάει το πόδι της. Αυτό σας το λέω για πρώτη φορά. Παραπονέθηκε για έναν πόνο, ένα μούδιασμα στο πόδι της. Είπε το πρώτο τραγούδι, όλα οκ.

Στο δεύτερο, «έδωσε» το μικρόφωνο στον κόσμο και μόλις το «πήρε» πίσω δεν ήταν η ίδια, ήταν η μια Μαρινέλλα που ψάχνεται. Ψαχνόταν στο autocue να βρει τα λόγια και να τοποθετήσει τη φωνή της. Κάποιος από τα παρασκήνια είπε “ρε παιδιά, η Μαρινέλλα φαλτσάρει σήμερα;”, το λέω και ανατριχιάζω!».