Μαρινέλλα – Γιώργος Λιάγκας: «Εκεί κατάλαβε ο Αντώνης Ρέμος ότι κάτι συμβαίνει»

Μαρινέλλα

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στη ΜΕΘ του Υγεία, μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα στο Πρωινό, μετέφερε το πώς έζησε ο Αντώνης Ρέμος την κατάρρευση της σπουδαίας ερμηνεύτριας…

«Και ο Αντώνης, θέλω να σας πω τώρα κάτι αποκλειστικά… Πριν το δεύτερο τραγούδι ο Αντώνςη δεν είχε καταλάβει τίποτα. Η Μαρινέλλα, επειδή τη γνωρίζω και προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά και ένας αθυρόστομος άνθρωπος. Αν έχει οικειότητα, είναι χωρατατζού, κάνει πλάκες και λίγο σόκιν…

Με τον Αντώνη είχαν τέτοια σχέση, έκαναν πλάκες. Δεν κατάλαβε ο Αντώνης τίποτα νωρίτερα. Ο Αντώνης τη λατρεύει. Θα σας πω εγώ το χειμώνα, περάσαμε δύο βραδιές εγώ, ο Αντώνης και η Μαρινέλλα κλεισμένοι σε ένα καμαρίνι δύο ώρες. Ο Αντώνης, λοιπόν, κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει στο δεύτερο τραγούδι, την άκουσε ο Αντώνης.

Ο Αντώνης, λοιπόν, ανησύχησε όταν από μέσα άκουσε στο δεύτερο τραγούδι τη Μαρινέλλα να μην είναι η Μαρινέλλα. Και επειδή όλοι ξέρουν πόσο τέλεια είναι η Μαρινέλλα, εκεί κατάλαβε και ο Αντώνης τι συμβαίνει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.