Zappit

Μαρινέλλα: Αυτός είναι ο λόγος που έθεσε τον Χρήστο Μάστορα εκτός συναυλίας

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στη Μαρινέλλα και τον Χρήστο Μάστορα;

Στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας έχει βρεθεί η Μαρινέλλα μετά την απόφασή της να θέσει εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα. Οι πληροφορίες που φτάνουν από τα ρεπορτάζ των ψυχαγωγικών εκπομπών, σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τη ρήξη είναι πολλές.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο Πρωινό η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν ήταν η αρρώστια του Χρήστου, κάτι άλλο εκνεύρισε τη Μαρινέλλα και πήρε αυτή την επώδυνη απόφαση. Για να φτάσει η Μαρινέλλα σε αυτή την απόφαση, κάτι συνέβη.

Το στοιχείο που δεν γνωρίζαμε και έχουμε πληροφορηθεί σήμερα είναι ότι είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου που δεν εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας, μία πρόβα στην οποία συνέβησαν πάρα πολλά τεχνικά λάθη. Είχαν λίγο σαστίσει και κυρίως η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους να μην είναι τεχνικά έτοιμος.

Τη στιγμή που η ίδια ερμηνεύοντας τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει στα ίδια τραγούδια, παρά την απορία των συνεργατών της, να κάνει πρόβες σε τραγούδια που έχει πει χιλιάδες φορές. Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, δεν χρειαζόταν άλλη μία πρόβα, αλλά πάρα πολλές πρόβες για να βελτιωθεί.

Ο Χρήστος Μάστορας εμφανίστηκε ανέτοιμος. Της είχε υποσχεθεί ότι την επόμενη μέρα θα είναι όλα καλύτερα. Την επόμενη μέρα που ήταν προγραμματισμένη η πρόβα στις 10, δεν εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ο Χρήστος Μάστορας ενημέρωνε πως είναι ασθενής».

Πηγή εικόνας: NDP