Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Eίναι ενοχλητικό ιδίως όταν το κάνει κάποιος κρυφά, χωρίς την άδεια σου»

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

"Πρέπει να βρούμε τους νόμους και τις αρχές των νέων μέσων, αλλά όχι να φοβηθούμε τα social media" εξηγεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Με αφορμή την επερχόμενη θεατρική τους σύμπραξη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος έδωσαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Weekenders και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, δε, οι γνωστοί ηθοποιοί κλήθηκαν να σχολιάσουν την αναπαραγωγή που έγινε στα social media της στιγμής που η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Ειδικότερα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξήγησε αρχικά πως «νιώθω ότι πλέον αυτό είναι μέρος μιας νέας πραγματικότητας την οποία ζούμε. Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε τους νόμους και τις αρχές των νέων μέσων, αλλά όχι να τα φοβηθούμε. Είναι μάρτυρες απλώς και νέοι τρόποι να γινόμαστε μάρτυρες της πραγματικότητας και να την μοιραζόμαστε μεταξύ μας».

«Σημασία έχει να είναι καλά η γυναίκα, να της ευχηθούμε περαστικά. Δεν μπορούμε να δαιμονοποιούμε τα σημάδια των καιρών μας. Έτσι είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η πραγματικότητα και την αποδεχόμαστε με την έννοια ότι όλα είναι μέσα στη ζωή» τόνισε, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Λάλος.

Τέλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραδέχθηκε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 πως έχει τύχει να νιώσει πως κάποιος σηκώνει το τηλέφωνο του για να την τραβήξει φωτογραφία ή βίντεο «και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά ενοχλητικό. Ιδίως όταν το κάνει κάποιος κρυφά, χωρίς την άδεια σου, προσπαθώντας να δείξει ότι κάνει κάτι άλλο. Αυτό γίνεται πολύ συχνά. Δεν μου αρέσει καθόλου, όμως πια νιώθω ότι δεν μπορώ να το αποτρέψω εύκολα αυτό το πράγμα».