Μαριέλλα Σαββίδου: «Κάνε με αυτό που είμαι, μετά ντρέπομαι όταν έρχεται ο κόσμος, να μου πει ότι παχύνατε;»

Μαριέλλα Σαββίδου

"Δεν λέω ότι δεν είμαστε μία χαρά, αλλά γιατί να με κάνεις κάτι άλλο; Αφού είμαι αυτό. Κάνε με αυτό που είμαι" ανέφερε η Μαριέλλα Σαββίδου.

Η Μαριέλλα Σαββίδου κάθισε στον καναπέ της Super Κατερίνα και μίλησε για τη φωτογράφιση που έχει επιστρέψει σε περιοδικό γιατί την είχαν κάνει πολύ αδύνατη με ρετούς.

«Το έχω κάνει και τις είπα συγγνώμη παιδιά ντρέπομαι! Δεν μπορώ να έρχεται ο κόσμος να με βλέπει στο θέατρο και να νομίζει ότι έχω το ύψος, ενώ δεν το έχω. Εγώ είμαι 1.57. Δεν λέω ότι δεν είμαστε μία χαρά, αλλά γιατί να με κάνεις κάτι άλλο; Αφού είμαι αυτό. Κάνε με αυτό που είμαι. Μετά ντρέπομαι όταν έρχεται ο κόσμος. Τι θα μου πει; Α, παχύνατε; Δεν θέλω να βγαίνω αλλιώς. Είμαι όπως είμαι» δήλωσε η Μαριέλλα Σαββίδου.

Για τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου σε σχέση με τα κιλά είπε: «Επειδή έχω μιλήσει πολύ για το body shaming, θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ υποκριτικό όταν συζητάμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πρότυπα παχυσαρκίας. Αν είναι έτσι, πρέπει να πάρουμε οτιδήποτε έχει σχέση με μία ασθένεια ή ένα απλό θέμα όπως το κάπνισμα. Πόσοι από εμάς καπνίζουν στην τηλεόραση; Θα μπορούσε να πει ότι δεν πρέπει να καπνίζει κι είναι κακό πρότυπο. Το έχουμε πει ποτέ αυτό;»