Μαριάντα Πιερίδη: «Τραγουδούσα με την κοιλιά στο στόμα και οι άντρες… δεν φαντάζεσαι τι γινόταν»

Μαριάντα Πιερίδη

"Δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι έχεις πάρα πολλές ορμές σαν εγκυμονούσα. Είναι και οι άντρες... δεν διανοείσαι τι γινόταν στον δρόμο".

Τις δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη σχολίασαν η Μαριάντα Πιερίδη και η παρέα του Summer’s Cool. Ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει την πρώτη φορά που έκανε σεξ, καθώς και το γεγονός ότι έχει συμμετάσχει σε ομαδικό έρωτα.

Ωστόσο, η ατάκα που έκανε περισσότερη εντύπωση στην ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ ήταν η παραδοχή του ότι η ερωτική επιθυμία του εντάθηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

«Όταν το συζητάς δημόσια και σε βλέπει τόσος κόσμος… είναι πάρα πολύ καλή η κοπέλα (σ.σ η Δάφνη Καραβοκύρη), κάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις αλλά είναι λίγο άβολο. Ειδικά εκεί με τη σύζυγό του που ήταν έγκυος…», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Αυτό το podcast είναι τόσο πετυχημένο και έχει δύο πτυχές για μένα. Από τη μία οι καλεσμένοι λένε πράγματα που δεν θα τα έλεγαν ποτέ, από την άλλη είναι πληροφορίες που δεν χρειαζόμαστε να ξέρουμε κιόλας. Το ότι ο Σταύρος Σβήγκος, ας πούμε, έκανε πρώτη φορά σεξ στα 14 και κράτησε 3 λεπτά ήταν μία παντελώς αδιάφορη πληροφορία αλλά, όταν το ακούω, με κάνει να γελάω», ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παίρνοντας τον λόγο.

«Στο κομμάτι πάντως με την εγκυμοσύνη, κάθε περίπτωση είναι συγκεκριμένη και χρειάζεται προσοχή. Υπάρχει εξαιρετική επιθυμία αλλά οι περισσότεροι άντρες φοβούνται, αν και προς το τέλος της εγκυμοσύνης βοηθάει», παρατήρησε η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Αυτή η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι έχεις πάρα πολλές ορμές σαν εγκυμονούσα αλλά και με το ότι οι άντρες – δεν ξέρω τι είναι, έχουμε έκκριση κάποιας ορμόνης συγκεκριμένης; – αλλά εγώ ήμουν με την κοιλιά εδώ και δεν διανοείσαι τι γινόταν στον δρόμο… Τραγουδούσα με τον Αργυρό με την κοιλιά στο στόμα και (οι άντρες) δεν φαντάζεσαι. Είναι θέμα συζήτησης αυτό, κάτι γίνεται εκείνη την περίοδο», περιέγραψε κλείνοντας το θέμα η Μαριάντα Πιερίδη.