Μαριάντα Πιερίδη: Η on camera αντίδραση σε ερώτηση για το ενδεχόμενο γάμου

Μαριάντα Πιερίδη

"Δεν συγκατοικούμε με τον σύντροφό μου. Έχει ο καθένας το σπίτι του, έχουμε τα παιδάκια μας".

Τη Μαριάντα Πιερίδη εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Δευτέρας (14/10). Η γνωστή τραγουδίστρια, έναν μήνα μετά το τέλος του «Summer’s Cool», μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας.

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Εγώ με τους γάμους τα πάω πολύ καλά, όπως έχεις προσέξει. Θέλω να περνάω καλά, είτε αυτό είναι στη δουλειά μου, είτε στην προσωπική μου ζωή», δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη.

«Θέλω να περνάω εγώ καλά, αμέσως μετά το παιδί μου. Και τα λέω με αυτή τη σειρά, γιατί αν δεν είμαι εγώ καλά, δεν θα είναι καλά και το παιδί μου. Όλα τα άλλα είναι πολύ πίσω από μένα και τον μικρό», εξηγεί στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Δεν συγκατοικούμε με τον σύντροφό μου. Έχει ο καθένας το σπίτι του, έχουμε τα παιδάκια μας», απαντά σε σχετική ερώτηση η Μαριάντα Πιερίδη.

Η τραγουδίστρια αναμένεται να επιστρέψει στις πίστες την 1η Νοεμβρίου, σε σχήμα μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Γιώργο Τσαλίκη.