Μαριάντα Πιερίδη για το θέμα του χωρισμού: «Δεν θέλω να το προλογίσω, είναι στενάχωρο»

Μαριάντα Πιερίδη

Η ατάκα της τραγουδίστριας για τα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2024.

Ένα συλλεκτικό βίντεο με τους χωρισμούς διάσημων ζευγαριών που είχαμε μέχρι στιγμής μέσα στο 2024 παρουσίασε η παρέα του Summer’s Cool το μεσημέρι της Πέμπτης (1/8). Η Μαριάντα Πιερίδη θέλησε να δώσει την πάσα στους συνεργάτες της, ώστε να προλογίσουν εκείνοι το θέμα, καθώς όπως παραδέχθηκε η ίδια, της είναι στενάχωρο.

«Εγώ θες να σου το πω; Θες να σε ρωτήσω; Είναι στενάχωρο θέμα, δεν θέλω να το πω εγώ. Στεναχωριέμαι, δεν μπορώ. Είναι πολλοί οι χωρισμοί. Τι θα γίνει;», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μόνο γεννητούρια θέλετε να λέμε και γάμους; Και οι χωρισμοί όλων των ανθρώπων, διασήμων και μη, είναι μες στη ζωή. Και σκεφτείτε τις περιπτώσεις των ανθρώπων που χωρίζουν και είναι για το καλό», παρατήρησε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Λάμπρο μου, δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ», του είπε με χιούμορ η Μαριάντα Πιερίδη, με τον δημοσιογράφο να της απαντά στο ίδιο ύφος: «Για καλό μπορεί να είναι, ρε παιδάκι μου. Μπορεί να σου τύχει κάτι καλύτερο».

Παρότι και η ίδια η τραγουδίστρια μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, συγκαταλέγονται στα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2024, για ευνόητους λόγους η δική τους περίπτωση δεν συμπεριλήφθηκε στο συγκεκριμένο βίντεο.