Μαριάντα Πιερίδη για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Ήταν τρομερά φάλτσος, δεινοπαθούσαμε μαζί του στο στούνιο»

Μαριάντα Πιερίδη

«Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης που έχει φύγει από τη ζωή, τεράστιος ερμηνευτής».

Την αποκάλυψη για έναν από τους πλέον κορυφαίους και θρυλικούς Έλληνες ερμηνευτές έκανε η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια, με αφορμή την κριτική που δέχθηκε η Κατερίνα Λιόλιου τις τελευταίες ημέρες για την ερμηνεία της σε τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε πρόσφατη live εμφάνισή της, αναφέρθηκε σε έναν αείμνηστο συνάδελφό της, ο οποίος ήταν εξαιρετικά φάλτσος παρά την τεράστια επιτυχία και το όνομα που είχε στον χώρο.

«Το να χάσεις μία νότα ή δύο, όταν τραγουδάς ειδικότερα στην επαρχία και ο ήχος στήνεται από το πρωί, είναι λογικό. Μπορεί να μην άκουγε, να χρειάστηκε να ξεροκαταπιεί και να έχασε μία-δυο νότες», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Επειδή έχω ακούσει πολλούς καλλιτέχνες live και ξένους επικούς καλλιτέχνες, τους ακούω στο TikTok φάλτσους. Δεν είναι σωστό για μένα να κρίνουμε από το κινητό ποιος ήταν ο κανονικός ήχος. Επίσης, μπορεί να μη σου βγει όπως θα το ήθελες, να ήταν μια κακή στιγμή», παρατήρησε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης που έχει φύγει από τη ζωή, όχι τώρα αλλά πιο παλιά, για να μην υποθέσουν για ποιον μιλάω… ήταν πάρα πολύ φάλτσος. Έχω κάνει φωνητικά σε δίσκους του και δεινοπαθούσαμε, έπρεπε να είμαστε κι εμείς φάλτσοι, για να μπορέσουμε να πέσουμε πάνω του. Τεράστιος ερμηνευτής. Αλλά δεν μπορείς να κρίνεις έναν τραγουδιστή, επειδή έχανε 4-5 νότες όταν έγραφε στο στούντιο ή στη σκηνή», περιέγραψε αμέσως μετά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Από την άλλη, για να λέμε τα πράγματα σωστά, μπορεί εμένα να μου αρέσει και σε σένα όχι. Είναι θέμα γούστου πλέον», κατέληξε κλείνοντας το θέμα η Μαριάντα Πιερίδη στο Summer΄s Cool της Τετάρτης (21/8).