Μαριάντα Πιερίδη για Νίκο Οικονομόπουλο: «Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μία ευαίσθητη στιγμή»

Μαριάντα Πιερίδη

"Όταν εκφέρεις την άποψή σου, πρέπει να περιμένεις και τη γνώμη των άλλων από κάτω".

Τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος από τη σκηνή σε συναυλία του στην Κατερίνη σχολίασαν η Μαριάντα Πιερίδη και η παρέα του Summer’s Cool. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, σε ένα διάλειμμα από το μουσικό του πρόγραμμα, αναφέρθηκε στην πίστη του προς τον Θεό και την αγάπη του για την πατρίδα, τα οποία, όπως είπε, συχνά παρεξηγούνται.

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, κάποιοι θα μας θεωρήσουν χουντικούς»

«Γνωρίζοντάς τον, θέλω να πιστεύω ότι είναι μία ευαίσθητη στιγμή του και εκείνη την ώρα αισθάνθηκε έτσι αυθόρμητα την ανάγκη να τα πει. Δεν έχει σε όλα άδικο από αυτά που λέει, τα έχει πει πολλές φορές», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Την πίστη του προς τον Θεό την έχει εκφράσει πολλές φορές. Έχει κάνει και δηλώσεις παλαιότερα που έχουν παρεξηγηθεί, γιατί φάνταζαν από μία άλλη εποχή. Το τρίπτυχο «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» ήταν μία χουντική φράση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος το λέει πρεσβεύει και αυτό. Πώς και πού ένιωσε ότι ντρέπεται να κάνει τον σταυρό του και να πει ότι είναι Έλληνας; Με ποια αφορμή;», σχολίασε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Όταν εκφέρεις την άποψή σου, πρέπει να περιμένεις και τη γνώμη των άλλων από κάτω. Αυτή είναι μία ευαίσθητη στιγμή του Νίκου, επειδή τον ξέρω. Δεν το κάνει για να διχάσει. Εγώ θα του πω και ένα μπράβο», τόνισε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Μαριάντα Πιερίδη.