Zappit

Μαρία Μπακοδήμου: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο

Ο μικρός γιος της παρουσιάστριας τη συνόδευσε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (21/10).

Σε event γνωστού αρώματος σε εστιατόριο της Αθήνας εντόπισε η κάμερα του Happy Day τη Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, συνοδεύτηκε στην εκδήλωση από τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο, και μαζί έκαναν κάποιες σύντομες δηλώσεις στη ρεπόρτερ της εκπομπής, Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Αλίμονο! Είναι μεγάλη μου χαρά να συνοδεύομαι από τον γιο μου, σπανίζει!», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου, με τον Άρη Αργυρόπουλο να επισημαίνει ότι συνοδεύει τη μητέρα του σε κοσμικές εκδηλώσεις όποτε αυτό χρειάζεται.

«Συμβαίνει σπάνια, γιατί άλλες παρέες έχουν, άλλες παρέες έχω», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Έχω πει ότι δεν μ’ αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για μένα και τον Νικήτα και άμα ξαναγίνει, απλά θα την πάμε δικαστικά, εξώδικο. Δεν με ενοχλεί πλάκα κάνουμε», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πέρσι στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» ο Άρης Αργυρόπουλος με χιουμοριστική διάθεση.

«Εγώ τους γονείς μου τους βλέπω σαν γονείς μου, όχι σαν πρόσωπα δημοσιότητας και χαίρομαι για το ποιοι είναι οι γονείς μου. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένειά μου αλλά ούτε το ‘χω βρει μπροστά μου το γεγονός ότι η μαμά μου είπε ο μπαμπάς μου είναι στην τηλεόραση. Ούτε, ας πούμε, με έχει δυσκολέψει ούτε με έχει βοηθήσει.

Το καλύτερο που μπορεί να γίνει (λόγω της δημοσιότητας μητέρας μου) είναι να πάω στα μπουζούκια και να μη βρίσκω τραπέζι να της πω «μαμά ξέρεις κάποιον βοήθα με» και το ‘χω κάνει πιο μικρός», είχε εξομολογηθεί στην ίδια συνέντευξη για τη Μαρία Μπακοδήμου ο Άρης Αργυρόπουλος.