Μαρία Λεκάκη: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και τα περιστατικά κακοποίησης

Μαρία Λεκάκη

"Νομίζω πως δεν θα υπέμενα μια κακοποιητική συμπεριφορά. Γενικά αντιδρώ άμεσα".

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη μίλησαν η Μαρία Λεκάκη και η Ελένη Ουζουνίδου. Το τηλεοπτικό συνεργείο «εισέβαλε» στα γυρίσματα των ταινιών για το remake του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» και συνάντησε τις πρωταγωνίστριες, που μιλήσαν για την εμβληματική σειρά.

«Είχα παρακολουθήσει λίγο τη σειρά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον ρόλο της Ελένης Καστάνη. Μου άρεσε πολύ που δούλευε στα διόδια. Χάρηκα πολύ όταν μου προτάθηκε ο ρόλος της Φωφώς Τσιντικίδου, ήθελα πολύ να το κάνω», είπε αρχικά η Μαρία Λεκάκη.

«Η Φωφώ είναι ένα θρησκευόμενο άτομο, ψιλοερωτευμένη με τον παπά της ενορίας και κακοποιείται από τον πατέρα της», συμπλήρωσε η ηθοποιός για τον ρόλο της.

Από την πλευρά της, η Ελένη Ουζουνίδου, δήλωσε:

«Υποδύομαι τον ρόλο της ‘Πόπης Καμένου’. Ο άντρας της έχει σουβλατζίδικο. Στον ρόλο μου είμαι ένα καταπιεσμένο άτομο που το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ο σύζυγός μου στην ταινία θα είναι ο Κώστας Κόκλας. Η αγαπημένη μου Μαρία Κατσανδρή υποδύεται την κακιά πεθερά μου. Έμαθα για τον ρόλο μου όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, δε με ενδιάφερε ποια θα παίξω γιατί ήθελα πολύ να συμμετέχω στην ταινία».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Μαρία Λεκάκη τόνισε: «Η καθημερινότητά μου είναι απλή. Έχω την κόρη μου και απολαμβάνω τη φύση στο χωριό μου την Κερνίτσα. Είμαι «παγωμένη» όσον αφορά τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών. Είναι τραγικό».

«Νομίζω δεν θα υπέμενα μια κακοποιητική συμπεριφορά, γενικά αντιδρώ άμεσα. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσει η κόρη μου κάποιο περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, είναι δυναμικό κορίτσι», εξομολογείται η Μαρία Λεκάκη στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.